bbc20000 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 TAK SWOJA DROGA JAKI MASZ WYNIK W 3DMARK2001 RAVE[. ? JA Z MOIM SYSTEMEM OSIAGNALEM WYNIK W 3DMARK2001 10100 punktow bez zadnego overclocking. Widze ze masz GF4 4600 tylko ze z systemem Intela. Wiec napisz jaki ty osiagasz wynik na Intelu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Wiec Ci napisalem, ze jakbym zyl w Toronto to .......... W pcprojekt athlon XP 2100+ kosztuje 1200 pln, a P4 2.26 1250. Co wybieram ? :):):) Obojetnie czy masz kase czy nie wybiezesz to co lubisz ! Ja wybiore Amd ! A Ty nic bo nie masz kasy :P (zartuje tylko nie bij :)) Oczywiscie wezmiesz p4 :) I to jest najlepsze ze kazdy kupuje to co lubi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 "]se = sobie :)To chyba u ciebie w Lodzi !ty libero nie przginaj paly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 ty libero nie przginaj paly Bo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 jajco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 jajco No tak ! To juz twoj ECS jest bardziej inteligetny od ciebie ! Idz sie przewietrz ! Bo pierdzielisz glupoty ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Widze że wojna rozpoczeła się znowu :lol: , Może zaczniemy sprzedawać bilety na pojedynki słowne fanów intela i amdeka 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 idz w.......l swego psa a potem sie przekap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 najwieksze krzykacze nazywaja mnie nabijaczem postow :) bo? jajco itd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 idz w.......l swego psa a potem sie przekap Dobra dobra juz dales upust swojej inteligecji ! Teraz mozesz sobie zniknac ! Chyba mama cie wolala ! Pozmywaj naczynia po obiedzie wyprowac rodzenstwo na spacer ! Jak wrucisz to pogadamy ! NARTA !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 najwieksze krzykacze nazywaja mnie nabijaczem postow :) bo? jajco itd :) Ja nic takiego nie mowilem :) Ale czy to ma jakies znaczenie ? Watpie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ludzie! Skończcie już! Zmieńmy temat! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 idz w.......l swego psa a potem sie przekap Dobra dobra juz dales upust swojej inteligecji ! Teraz mozesz sobie zniknac ! Chyba mama cie wolala ! Pozmywaj naczynia po obiedzie wyprowac rodzenstwo na spacer ! Jak wrucisz to pogadamy ! NARTA !! dobra, matki to ty w to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie mieszaj cwelu zabujaly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 panu rave chyba sie gotowka przelewa zeby kupowac łajno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 panu rave chyba sie gotowka przelewa zeby kupowac łajnoDobre. Z gowna przezuciles sie na łajno- zenada :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ech nic niezrozumieli ! Jeden z drugim ! Bachory ! :P Do piaskownicy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ech nic niezrozumieli ! Jeden z drugim ! Bachory ! :P Do piaskownicy :) Zauwazylem, ze Ty sie najlepiej tutaj bawisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 panu rave chyba sie gotowka przelewa zeby kupowac łajnoSra pieniędzmi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 panu rave chyba sie gotowka przelewa zeby kupowac łajno Prosze bardzo, pojawiam sie i znikam alem glupi jak zawsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ech nic niezrozumieli ! Jeden z drugim ! Bachory ! :P Do piaskownicy :) Zauwazylem, ze Ty sie najlepiej tutaj bawisz :) Dokladnie, juz to zauwazylem, najpierw zwraca komus glupio uwage potem dolewa oliwy do ognia a jak sie robi zamieszanie to chowa glowe w piasek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 no wiec libero nie dogaduj innym bo bogiem nie jestes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ech nic niezrozumieli ! Jeden z drugim ! Bachory ! :P Do piaskownicy :) Zauwazylem, ze Ty sie najlepiej tutaj bawisz :) Dokladnie, juz to zauwazylem, najpierw zwraca komus glupio uwage potem dolewa oliwy do ognia a jak sie robi zamieszanie to chowa glowe w piasek. Co ty pierdzielisz czlowieku ? Czy ja w tym temacie wszczyanlem jakas awanture ? od samego poczatku staralem sie zalagodzic sytuacje ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ech nic niezrozumieli ! Jeden z drugim ! Bachory ! :P Do piaskownicy :) Zauwazylem, ze Ty sie najlepiej tutaj bawisz :) Dokladnie, juz to zauwazylem, najpierw zwraca komus glupio uwage potem dolewa oliwy do ognia a jak sie robi zamieszanie to chowa glowe w piasek. Co ty pierdzielisz czlowieku ? Czy ja w tym temacie wszczyanlem jakas awanture ? od samego poczatku staralem sie zalagodzic sytuacje ! se=sobie, chyba w lodzi, Ech nic niezrozumieli ! Jeden z drugim ! Bachory ! Do piaskownicy, wywolany do tablicy to juz: Ja nic takiego nie mowilem Ale czy to ma jakies znaczenie ? Watpie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ech nic niezrozumieli ! Jeden z drugim ! Bachory ! :P Do piaskownicy :) Zauwazylem, ze Ty sie najlepiej tutaj bawisz :) Dokladnie, juz to zauwazylem, najpierw zwraca komus glupio uwage potem dolewa oliwy do ognia a jak sie robi zamieszanie to chowa glowe w piasek. Co ty pierdzielisz czlowieku ? Czy ja w tym temacie wszczyanlem jakas awanture ? od samego poczatku staralem sie zalagodzic sytuacje ! co do zaloagodzenia to moge sie zgodzic ale to ze wysmiewasz ludzi z innego miasta to dla mnie juz nie jest zachowanie powaznego czlowieka, i na tym chcialbym skonczyc ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 WyLuZuJcIe !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 se=sobie, chyba w lodzi, Ech nic niezrozumieli ! Jeden z drugim ! Bachory ! Do piaskownicy, wywolany do tablicy to juz: Ja nic takiego nie mowilem Ale czy to ma jakies znaczenie ? Watpie Czy tobie takie znaki cos mowia ? : :P :D :) ? chyba nie ! Koniec mojej rozmowy z toba ! Bo jak inni podchodzili z usmiechem i naluzie ty zachowales sie jak stary dziad i zaczoles sie przypierniczac nie majac racji ! Dobranoc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Do Libero: Tak sie sklada ze ten watek jest tylko jednym z przykladow Twojej dzialalnosci, zreszta znowu zaczynasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Dajcie sobie spokoj! Przeciez to wojna na temat P4 i AMD a nie o to kto walnie cos glupiego! Tak czy siak P4 po podkreceniu jest lepszy od AMD bo amd jest na starcie podkrecany przez firme ktora go zrobila :? A tak apropo ja mam 16 lat, a juz sie nie bawie w klutnie i gierki slowne... A wy co? Stare "dziady" a jeszcze sie kluca do updalego :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Co ty pierdzielisz czlowieku ? Czy ja w tym temacie wszczyanlem jakas awanture ? od samego poczatku staralem sie zalagodzic sytuacje ! se=sobie, chyba w lodzi, Ech nic niezrozumieli ! Jeden z drugim ! Bachory ! Do piaskownicy, wywolany do tablicy to juz: Ja nic takiego nie mowilem Ale czy to ma jakies znaczenie ? Watpie Czy tobie takie znaki cos mowia ? : :P :D :) ? chyba nie ! Koniec mojej rozmowy z toba ! Bo jak inni podchodzili z usmiechem i naluzie ty zachowales sie jak stary dziad i zaczoles sie przypierniczac nie majac racji ! Dobranoc ! Tak sie sklada ze ten watek jest tylko jednym z przykladow Twojej dzialalnosci, zreszta znowu zaczynasz. No tak ! Mojej dzialalnosci :) Dobre sobie ! Nie zaczynal bym jek bys sie nie przypieprzal o byle goowno ! Ale Ty masz chyba zly humor i musisz sie na kims przejecha ! Wez daj sobie troche na wstrzymanie ! Swieta krowa nie jestes ! Koncze bo to i tak do niczego nie prowadzi ! Bylo spox do puki szanowny Pan Kosher sie nie pojawil i zaczol wpieprzac swoje 3 grosze do tego nie na temat ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Co ty pierdzielisz czlowieku ? Czy ja w tym temacie wszczyanlem jakas awanture ? od samego poczatku staralem sie zalagodzic sytuacje ! se=sobie, chyba w lodzi, Ech nic niezrozumieli ! Jeden z drugim ! Bachory ! Do piaskownicy, wywolany do tablicy to juz: Ja nic takiego nie mowilem Ale czy to ma jakies znaczenie ? Watpie Czy tobie takie znaki cos mowia ? : :P :D :) ? chyba nie ! Koniec mojej rozmowy z toba ! Bo jak inni podchodzili z usmiechem i naluzie ty zachowales sie jak stary dziad i zaczoles sie przypierniczac nie majac racji ! Dobranoc ! Tak sie sklada ze ten watek jest tylko jednym z przykladow Twojej dzialalnosci, zreszta znowu zaczynasz. No tak ! Mojej dzialalnosci :) Dobre sobie ! Nie zaczynal bym jek bys sie nie przypieprzal o byle goowno ! Ale Ty masz chyba zly humor i musisz sie na kims przejecha ! Wez daj sobie troche na wstrzymanie ! Swieta krowa nie jestes ! Koncze bo to i tak do niczego nie prowadzi ! Bylo spox do puki szanowny Pan Kosher sie nie pojawil i zaczol wpieprzac swoje 3 grosze do tego nie na temat ! To bylo na temat a do tego zanim sie pojawilem: - No tak ! To juz twoj ECS jest bardziej inteligetny od ciebie ! Idz sie przewietrz ! Bo pierdzielisz glupoty ! - Bo ? - Dobra dobra juz dales upust swojej inteligecji ! Teraz mozesz sobie zniknac ! Chyba mama cie wolala ! Pozmywaj naczynia po obiedzie wyprowac rodzenstwo na spacer ! Jak wrucisz to pogadamy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...