Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Cos Wam cytowanie nie wychodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Cos Wam cytowanie nie wychodzi :) Daje cytuj tak jak teraz ale [gluteus maximus]. Zobaczymy jak teraz wyjdzie. Dodane po sprawdzeniu. Wyszlo dobrze wiec nie wiem czemu wtedy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Cos Wam cytowanie nie wychodzi :) Daje cytuj tak jak teraz ale [gluteus maximus]. Zobaczymy jak teraz wyjdzie. Dodane po sprawdzeniu. Wyszlo dobrze wiec nie wiem czemu wtedy... Tak caly czas sledze to i wiem w ktorym momencie jest blad ale da Wam dojsc do tego samym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Cos Wam cytowanie nie wychodzi :) Daje cytuj tak jak teraz ale [gluteus maximus]. Zobaczymy jak teraz wyjdzie. Dodane po sprawdzeniu. Wyszlo dobrze wiec nie wiem czemu wtedy... Tak caly czas sledze to i wiem w ktorym momencie jest blad ale da Wam dojsc do tego samym :) Ja tez wiem, chodzi o to ze troche za duzo tekstu skopiowalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Nie to ja sie pier*^&*((( Ale juz poprawilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Dajcie sobie spokoj! Przeciez to wojna na temat P4 i AMD a nie o to kto walnie cos glupiego! Tak czy siak P4 po podkreceniu jest lepszy od AMD bo amd jest na starcie podkrecany przez firme ktora go zrobila :? A tak apropo ja mam 16 lat, a juz sie nie bawie w klutnie i gierki slowne... A wy co? Stare "dziady" a jeszcze sie kluca do updalego :mrgreen: Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.Dałęm ci rade a ty nadal swoje ech.Ale co wymagać po 16-latku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ja pie!@#!@$dole skończsie te zasraną dyskute na temat Intela i AMD , srać mi sie chce jak to wszystko czytam. Oba proce są dobre , kazdy ma swoje zalety i wady, walić to , kazdy kupi to co lubi ! Tak sie skałada ze jestem uzalezniony od czytania tego forum i czytam właściwie wszystko , ale nie lubie co tydzień czytać tej samej po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ej trećsi : Intel vs AMD , to jest nudne . Jak wam sie tak bardzo nudzi to zróbcie porównanie DUREX vs UNIMIL. 8) Chyba tego jeszcze nie było :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 hehe temat intel vs amd dawno sie skonczyl ! Teraz jest libero vs reszta swiata :) Ale ja sie nie przejmuje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 nie konczcie jeszcze, prosze... :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 nie konczcie jeszcze, prosze... :mrgreen: Hihi :) Widze ze ktos dobrze sie bawi zupelnie tak jak ja :) Szkoda ze taki jeden jak zwykle musi sie poprzyczepiac i psuje zabawe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Wiec Ci napisalem, ze jakbym zyl w Toronto to .......... W pcprojekt athlon XP 2100+ kosztuje 1200 pln, a P4 2.26 1250. Co wybieram ? :):):) A takie u nas ceny bo ten athlon jest wciąż high endowy i jego cena dużo jeszcze spadnie... Oczywiście ten p4 też jest high ale jego cena jak spadnie to napewno dużo mniej niż athlona. A więc skoro Kanada jest trochę bardziej cywilizowana niż nasz kraj (:) ) to zmiany tam zachodzą szybciej i stąd takie różnice cen w Kanadzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: myślałem że spadne z fotela jak zacząłem was czytać ale dajecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: takiej wojny jeszcze nie było jak goście z pod monopolowego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 mam 11 585 w 3d 2oo1 se 330 Czyli poraz kolejny okazuje sie ,ze AMD jest o niebo wydajniejszy od PIV . Masz tylko o 800pkt wiecej odemnie ,a to jest roznica kart graficznych ,z GF4Ti4200 mialys praawdopobonie tyle samo co ja. A roznica w MHZ proca to niecale 1GHZ ,dobre... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 KONIEC the end Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Fin Fine :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 a ja bym chciał dodać że uważam że najlepszym procesorem jest....... :mrgreen: THE END he he jak w westernach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 mam 11 585 w 3d 2oo1 se 330 Czyli poraz kolejny okazuje sie ,ze AMD jest o niebo wydajniejszy od PIV . Masz tylko o 800pkt wiecej odemnie ,a to jest roznica kart graficznych ,z GF4Ti4200 mialys praawdopobonie tyle samo co ja. A roznica w MHZ proca to niecale 1GHZ ,dobre... :D Koles nie ma nic podkrecone !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 i dam se glowe uciac ze wyciagne z niego mase wiecej, tylko niemam czasu grzebac teraz sie nad tym, wiec spokonie moge uznac ze 12 000 byloby na miejscu, w 3dmarkach to tak wyglada, ale looknij ze w grach p 4 przegania athlony jak chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 , calkiem swiezy miesieczny system, test byl chyba jeszcze na sterownikach 28.32 ale musialbym looknac do loga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 cegla odkrec wszystko z kompa do standardsowych ustawien i wtedy sie pochwal wynikiem tak jak ja sie chwale na nietknietym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 hehehe cegla poza tym gdybym mial jeszcze pamieci wlasciwe do proca to wynik byl by wiekszy a tak to jazdze na rimmach800, jak bym mial te pc 1066 bodajze(iejestem pewien)one so da 533 do mojego proca a nie 800, wiec.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 THE END Okazuje sie ze to jeszcze nie koniec :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 nie konczcie jeszcze, prosze... :mrgreen: Hihi :) Widze ze ktos dobrze sie bawi zupelnie tak jak ja :) Szkoda ze taki jeden jak zwykle musi sie poprzyczepiac i psuje zabawe :P Fajna masz zabawe ale to tak zwykle jest jak ktos nie umie/moze wyszalkec sie w normalny sposob. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Fajna masz zabawe ale to tak zwykle jest jak ktos nie umie/moze wyszalkec sie w normalny sposob.Ty jestes gorszy od psa ! On poszczeka i sie znudzi a Ty ? Ujadasz i ujadasz ! Idz sie przewietrz ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ostatnio duza furorę w swiecie hardware zrobil produkt Intela Pentium 4 1600mhz na rdzeniu Northwood. Jak wszyscy wiemy wykonany jest on w 0,13um i ma duzy potencjal podkrecania i przez to jest tak popularny i rozchwytywany. Wydajnosc niepodkreconego P4 1600A jest bardzo slaba ale jak wszyscy mysla wynagordza im to dobra podkrecalnosc co teoretycznie przynosi wysoka wydajnosc. Ludzie nabieraja sie na marketing Intela pustych Mhz np. mowia kupie soboe P4 1,6A podkrece na 2,5Ghz i nikt mi nie podskoczy (grubo sie myla). Zeby uswiadomic wam co robicie podepre sie artykulem z IN4 http://www.in4.pl/recenzje/asus_giga_i845e/index.htm nie podkrecony P4A 1600mhz w 3dmarku wyciagal 8000pkt. Procesor ten udalo sie podkrecic az do 2720mhz! na FSB 170mhz! (bardzo dobry egzemplarz) lecz dalo to tylko wynik 10090pkt!. Tak wiec 1100mhz dodalo tylko 2000pkt! nawet mozemy mowic ze mniej! bo przepustowosc FSb z 100mhz na 170mhz odgrywa tu tez znacznie swoja role!. Tak wiec co daja te puste mhz??? NIC!. Aha dodam jeszcze ze procesor byl testowany na plytach opartych o i845E i pamieci DDR czyli wydajna platforma jak dla P4 (nie liczac RIMM). Tak wiec wiekszosc z nas nabiera sie na puste Mhz Intela. Nastepnym dla niektorych plusem Intela jest to ze ten procesor sie nie grzeje i nie potrzebuje lepszego chlodzenia niz boxowe. Procesor @2720mhz po godzinnym wygrzewaniu osiagal temp 61C!. U mnie na Athlonie XP na 10x173 przy Vcore 1,85V maxymalna temp to 56C na coolerku za 25zl! (Titan TTC D5TB). TAK WIEC NIECH NIKT NIE MOWI ZE AMD TO GRZEJNIK. Aha nie zawsze P4A 1600mhz bedzie krecil sie na 2,7Ghz zadazaja sie egzemplarze ktore ida max na 2,2ghz (np proc Liska). Moim zdaniem Kupno drogiego P4A mija sie z celem!. Nie to zebym wywolywal wojne Intel vs AMD tylko chce wam pokazac ze ten P4A nie jest wcale taki "różowy" Bzdety, bzdety jeszcze raz bzdety. Test jest robiony na R8500, ktory jest wymiatajacy w 3dmark2001 juz na slabych sprzetach. Nie wiele daje podniesienie FSb na procku w takim przypadku. Na gf4Ti4200 zobaczylbys roznice minimum 3000 pkt (patrz ranking madonion). Do tego te temperatury - 61st C- to jest na boxowym coolerze, a on od Titana jest w cholere gorszy i jest zapodawany za darmoche do proca. I mi sie wydaje, ze ten watek jest naszego kochanego kolegi Tristana :evil: Pamietacie kolege Jelen=Tristan ? To przeczytajcie se ta xywe od tylu :) 3dmark jest stronniczy dla NV. Ale i tak te 3000 to tez malo jak na 70% wiecej mhz. Aha te 1000pkt wiecej to tez roznica 1.stronniczosci 2.GF4TI4200 jest troszke szybsze wiec nie widze roznicy pomiedzy gf4ti a r8,5k w zestawieniu. Aha ten BOX cooler jest wliczony w cene!. PS. Jestes jeszcze wieksza lama niz byles :) albo to idiota albo nic jużz nie wiem ... sam mam ledwo Athlonika 850 Mhz na Slot A, stary to zabytek w porównaniu do Waszych Koledzy sprzetów ale wystarcza mi całkowicie bo nie giercuję prawie wcale, no moze troszkę. Ale przejdę do rzeczy. Jestem komputerowym amatorem ale nawet ja wiem, że różnice w 3 d marku wynikaja nie z szybkosci CPU ale wydajnoiści karty graficznej. Im wyższa się ustawi rozdziałkę i więcej szczegółów tym prędkość procka ma mniejsze znaczenie a zaczyna brac górę np. przepustowosć pamięci i to nie tylko pamięci na grafie ale i pamięci systemowej. Według mnie ani najszybsze obecnie Rimy ani uznawane przez wielu za the best DDRy 400 mają się do wydajności Pentium IV jak pięść do oka. Przecie wyraznie widac w analizach wydajnosci zestawów na PIV opartych jak znaczne spłaszczenie wyników zachodzi powyzej pewnej częstotliwości zegara. Myślę, ale to moje prywatne zdanie, że PIV długo jeszcze będzie się dusić przy obecnej mentalności producentów sprzętu komputerowego. Według mnie dla procka PIV taktowanego zegarem 1600 Mhz wystarczały dzisiejsze DDRy i RIMY, ale dla coraz większych częstotliwosci niestety juz nie. Dlatego trwają przce nad pamięciami DDR II i III. Gdyby nie owo opluwane wszem i wobec intelowe szaleństwo megahertzowe może za 3 lata doczekalibysmy się ich wejścia na rynek. Ten procesor został po prostu stworzony do ogromnych częstotliwości i ogromnych przepustowości pamięci. Mozna było pozostac przy PIII do dziś, procek ten w przypadku analogicznych zegarów jest wydajniejszy od PIV ale z tego co wiem uzyskanie dla niego częstotliwosci powyzej 2 Ghz byłoby bardzo trudne a 3 i wiecej chyba niemozliwe dlatego wprowadzono PIV, które łatwiej skalować. Taka sama sytuacja ma miejsce w przypadku Athlonków AMD, wszyscy wiemy iż wkrótce ta linia procesorów wielce szanownej firmy z Drezna wymrze. Pierwsze procki AMD z serii K7 pracowały z FSB i pamięciami 100 Mhz. Potem w okolicach 800 Mhz wprowadzono tryb asynchroniczny 100/133 aby wreszcie koło 1100 Mhz wprowadzic ustawienia 133/133. I to przez długi czas Athlonowi starczało, dopiero silniejsze procesory skorzystały z wiekszej przepustowości pamięci DDR, magistrala systemowa jak była 133 Mhz tak jest. Planuje się co prawda jej podniesienie do 166 Mhz ale kiedy to się stało, dopiero gdy procesory AMD osiągnęły pułap 1800 Mhz. Doczekamy sie procesorów Thoughbread i Barton śmigających z predkościę 2-2,5 Ghz na magistrali 166 mhz(może i wiecej) ale zapewniam, że nic oparte na konwencji K7 nigdy nie przekroczy 3-3,5 Ghz. Tak AMD ze swoim Hammerem jak Intel z PIV w pore wstrzeliły się w gigahertzowy boom i nie ma co rozpaczać nad ich strategiami rynkowymi. Są jakie są inne nie będą. Załóżmy sytuację hipotetyczną, Athlon 2,5-3Ghz, na magistrali 166 Mhz albo i 200 Mhz - czy uwazacie, ze dzisiejsze pamiatki by mu wystarczyły? Czy nie byłoby tak, ze wzrost wydajności w 3dmarku wykorzystanym przez szanownego Pana byłby (przy użyciu dzisiejszych kart graficznych) mizerny w porównaniu do dzisiejszych najszybszych Athlonów (mówię o trybach conajmniej 1024X768X32bit i wszystko na MAX) No moze nie mizerny ale napewno nie wprost proporcjonalny do wzrostu liczby MEGAHERTZÓW. Poprostu np. pamiątki nie byłyby w stanie przepuscić przez siebie takiej ilości informacji jaką dostarczyłby im ów hipotetyczny Athlonik i taka sama sytuacja ma miejsce w przypadku wszystkich obecnych PIV taktowanych czestotliwoscia powyżej 2-2,2 Ghz. I to by było na tyle. NaaaaarAAAAAAA!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 ...wszyscy wiemy iż wkrótce ta linia procesorów wielce szanownej firmy z Drezna wymrze... Jedna uwaga, AMD ma tylko fabryke w Dreznie a siedziba jest w Sunnyvale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Z tego co czytam to zauwazylem ze tylko paru forumowiczow trzyma sie tematu, reszta nudzi sie chyba i zamiast isc do pracy to pisze jakies bezsensowne i nic nie wnoszace posty. CO do przepustowosci pamieci to zawsze jest ona przydatna, wcale nie prawda ze duronowi 600 starczaly sdr- 100 mhz, dziwna sprawa ale duron 800 na ddrach duzo lepiej radzi sobie z grafika 3d itp. Z tym ze wyzsze czestotliwosci proca sa bezsensowne to zgadzam sie w zupelnosci. Moim zdaniem taki athlon 1400 gdyby byl na magistrali 200 mhz ddr (400 mhz) i bylby dobry chipset dajacy taka przepustowosc pamieci to to daloby niesamowitego kopa. Tak samo jest z pentium 4, tyle tylko ze intel niedlugo wprowadzi 0.09 mikrona w P4 poczawszy od 3.2 ghz , juz w drodze sa chipsety dual ddr , sis robi swoj chipset z oficlanym wsparciem dla rambus 1066. Gdybym troche mial wladzy to juz dawno wypuscilbym na rynek P4 na magistrali powiedzmy 166 mhz qdr , do tego dual ddr 333 mhz i moznaby wtedy cos zdzialac. Z athlonem to samo. Nawiazujac do rozmowy o pustych mhz, skoro sa puste panie NELEJ i nie maja sensu to po jaki ch...... wogole o nich pisac. Masz athlona to sie ciesz. Gdyby dodatkowe mhz nic nie dawaly to mysle ze nie byloby takiego pedu na przod. A oprocz wysokiej ceny procesora P4 ma on pare zalet takich jakich amd nie ma. Wlasnie dlatego amd jest tanie, to tak jak samochod marki mercedes ale z minimalnym wyposarzeniem klasy A. Jadro na wierzchu - wogole nie ostloniete- gwarancja na rok- procki tylko oem. brak diody termicznej ktora uratuje procesor. Mysle ze to wszystko sklada sie na wyzsza cene P4. Mimo ze wydajnosciowo nie jest on moze najlepszy i athlon 1600 + bije p4 1.6 ghz to jednak ja jakos uzbieralem na tego P4 i mam spokoj. Nie martwie sie przy przekladaniu proca (sprawdzanie sprzetu u kolegow itp) , nie trzesa mi sie rece na mysl ze zaraz jadra bedzie mialo ksztalt owalny a nie prostokatny. NA to ze athlon jest duzo tanszy jest bardzo proste wytlumaczenie. Mozna kupic sobie spodnie za 200 zl Levis'a lub za 40 zl w supermarkecie na promocji. Roznice chyba sami dostrzezecie, nie chodzi o metke, chodzi o jakosc i trwalosc. Nikt nic nie daje za darmo w dzisiejszych czasach, nawet na dostanie wpier..... trzeba sobie zasluzyc . To moje zdanie, mialem pare procow od amd i intela. Tak jak ktos powiedzial kazdy qpuje to co bardziej mu pasuje i tyle, a gadanie o pustych mhz jest bezsensu. Nelej chyba troche pomylil sie ze swoim powolaniem, ale to trudno, Ja myslalem ze to forum jest dla ludzi majacych cos ciekawego do powiedzenia, ale jednak sie zawiodlem........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Kurna mam dość wojen , jade sie napić , do Czech :) Będe chlał 2 tygodnie , ochleje Intela i AMD . Więc nara All ! Pozdro Anon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 http://son.t-next.com/bench/wcpuid/wcpuid_clock.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Ja mam AMD ale jesli bylo by nie stac to na pewno wybral bym Intela mimo iz jest troszke wolniejszy A wogule to nie wiem czy kos z was ma kompa z wszystkimi slotami na Maindordzie zajetymi? jesli tak to porownajcie sobie jak plyty na intelu przydzielaja przerwania a jak np robi to ViA (ale SiS jest SPOKO) :D :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...