mariushek Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Mam Abita KG7 i FSB ustawione na 175MHz. PCI bryka na 44MHz. Wszystkie urządzenia chodzą ok. W sobotę kupuję dysk i nowego proca. Próbował ktoś używać takiego dysku przy tak wysokim taktowaniu PCI? Ewentualnie jaki z tych z 8MB cachem się do tego nadaje? Płyty nie chcę zmieniać, bo nie czuję takiej potrzeby :) a w dodatku jest stabilna jak skała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 szczerze mówić uważam że caviary są wrażliwe na wszystko bo nawet na nF2, gdzie pci jest na stałe 33, te caviary 80GB padają jak muchy dużo częściej niż inne dyski. może trafisz sztukę, która będzie spoko chodziła, no chyba ze bierzesz werję 120 GB - nie słyszalem zeby padal taki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Berkut miał caviara przy pci = 55 (na kt266a miał 225) więc może z nim warto by było pogadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 WOoOW niezły wynik PCI 55 ale to nie był caviar z tej padakowatej serii, tzn 80GB, poza tym dla takiego PCI musiał chyba dać PIO mode. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariushek Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Kupiłem tego Caviara. I przy tych 175MHz na FSB bryka bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 ee tam.. szkoda meczyc sprzet.. ciekawe jak dlugo pochodzi ;) moj Caviar na 41 mhz juz sie krzaczyl :P znaczy sie.. wlaczal i wylaczal podczas pracy komputera :) pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...