pci Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Mam zasilacz tylko nie wiem jakiej firmy i ile mo mocy(wiem ze jest za słaby), oznaczenia na zasilaczu to: CWT- Channel well technology znacie może tą marke a oto jego parametry 3.3 - 14A 5- 22A 12 -8A wiem że to b.słąby zasilacz ATX235 Pytanie bzmi czy znacie ta marke, bo chyba niezla jest skoro taki słaby zasilacz a rzyma kompa jak w podpisie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 bo CWT to dobra firma. nie dziwuj się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 ja mam enlighta 235watt i tez trzyma to co w podpisie bez problemow choc swoje latka juz ma...a wczesniej mialem modecoma 350watt ISO-450P to to byl totalny shit... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Mam dobrą żecz od 3lat prawie i nawet nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Mam dobrą żecz od 3lat prawie i nawet nie wiem :)tylko ten cwt to tez jest ten modecom iso :lol: wiec nie ma sie z czego cieszycc cwt to dobra firma ale nie w przypadky tego modelu iso :( p.s cwt robi zasilacze dla antca:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Ale cjagnie nie najsłabszy config :) i ma b.cichy wentyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 a mam pytani czy oplaca się tego deera http://allegro.pl/show_item.php?item=19656590 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 a mam pytani czy oplaca się tego deerahttp://allegro.pl/show_item.php?item=19656590a co ty myslisz za 40zl dostaniesz :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 ale wystawcie mu opinie, bo lepszy od tego mojego to on będzie napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 ale wystawcie mu opinie, bo lepszy od tego mojego to on będzie napewnoqrwa przy twoim konfigu to sie spali :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 a mam pytani czy oplaca się tego deerahttp://allegro.pl/show_item.php?item=19656590nie oplaca sie brac deera bo to shit, lepiej wez fortrona fsp300 za 80 zl na allegro biegaja i sa 2 razy lepsze ( i ciezsze przyokazji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Może więc zmienisz zdnie o CWT <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> jest tylko 235 i stary ale trzyma konfig(ledwo ledwo ale jednak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Może więc zmienisz zdnie o CWT <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> jest tylko 235 i stary ale trzyma konfig(ledwo ledwo ale jednak)mowilem ze cwt robi zasilacze firmy antec? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Ale musze szybko zmienić zasilacz bo jak jest odłonczona cd-rw to na 12V jest 12.80V i podczas ładowania windowsa się resetuje, jak jest poldłonczona nagrywarka to spada do 12.74 i startuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 uciekaj od tego zasilacza jak najdalej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...