Goofy Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Wita. Mam takie pytanie: sieć pracuje na nowlu i chciałem wyświetlić listę urzykowników i ich adresy IP oraz nazwy ich kompów, pracujemy w jednej sieci ale w różnych grupach, wszystkie kompy są połączone. W jaki sposów uzyskać tabelę zalogowanych użytkowników? Najlepiej jakiś program czy coś :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Jak na Novellu to szczerze polecam AdWare Server Manager 4. Powinien zaspokoić wszystkie Twoje wymagania. Do pobrania shareware z www.netwarefiles.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 nie wiem jak dziala na novellu ale mozesz tez sprobowac GFI LANGUARD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...