Lewy03 Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 cze mam problem mam siec 8 osób 5 osób podpietych do switcha z tego kabel do routera z 4 portowym switchem i jeszcze 3 osoby roter planet xrt401b i broblem polega na tym ze kiedy wszystko było tak połaczone przewaznie raz na tydzien roter sie zawieszał czytałem ze tp niby sie zawiesza sam switch w roterze i pisało zeby podłaczyc tylko jedno gniazdo w roterze a nie 4 wiec miałem na boku hub 10 mbit i go podpiołem 5 dni chodzi i na hubie lampka czerwoa sie zapaliła na porcie od routera partition i neta nie było co moze byc problemem ja podejrzewam ze 10mbit hub bo jak było przed podłavczeniem hub to koles ma karte 10 mbit a reszta wszyscy mamy 100 switch tez 100 i własnie ten koles co do routera ma 10 nie wiem pomuzcie szukałem wczesniej i mojego problemu nie znalazłem dzieki z góry ps ale zamotałem moze skumacie o co mi biega :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Jak brzmi pytanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Lewy03: jeszcze raz i po polsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy03 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 pytanie brzmi co zrobic zeby reuter sie nie zawieszał i czy zawieszanie moze powodowac to ze wsieci jest jedna karta 10 reszta 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Raczej nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 pytanie brzmi co zrobic zeby reuter sie nie zawieszał i czy zawieszanie moze powodowac to ze wsieci jest jedna karta 10 reszta 100po jeden router a nie reuter po dwa - zapewne zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ...i po trzy: jak można napisać posta na siedem linijek, i nie użyć ani jednego znaku interpunkcyjnego? : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ...i po trzy: jak można napisać posta na siedem linijek, i nie użyć ani jednego znaku interpunkcyjnego? :...ani w żadnym z pięciu pozostałych postów kolegi lewego... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy03 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 dzieki za odpowiedz a i za spostrzerzenia o znakach interpunkcyjnych, ale cuz jestem dyslektykiem :)) ale dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Dysleksja nie ma tu nic do rzeczy. Tobie po prostu się nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Nawiasem pisząc z dysleksją mamy do czynienia, kiedy dziecko ma wyraźne problemy z... CZYTANIEM... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...