yogurcik Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Rano wchodzem na swoja poczte zeby ja odczytac a tutaj mysle sobie pewnie kosz zapelniony no to ciach i kosz ale 8O 8O 8O 8O 8O co teraz??? konto sie zblokowało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 chyba najpierw powinienes napisac lub zadzwonic do obslugi interii :P my czarowac nie bedziemy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Jak byk widać - Twoje konto wygasło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 mi sie tez zjebalo u nich konto, nie przychodza nowe maila, a te co sa nie moge skasowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 ja mam u nich 3 lata i nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Ja tez mam u nich- juz bedzie 3. rok... Czasami wkurza, ale... zawsze fajnie jak cos jest prawie za darmo ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 a ja mam u mojego providera neta od roku i przestalem uzywac konta z interii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Używam konta interii już ponad 4 lata i nigdy nie narzekałem. Czasem zdażały się jakieś awarie ale ogólnie jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 yogurcik na screenie jest napisane ze konto probne wygaslo i masz oplacic abonament :P Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 WIec jest tak do interi napisalem juz z 10 maili narazie cisza juz 3 dzien co do wygasniecia konta to wygaslo konto premium bo testowaem przez 14 dni za free i poprostu nie zdazylem przed wygasnieciem tego wiekszego konta ( 60 mb ) opróznic kosza i pewnie daltego sie konto przywiesilo ale nie powinnona tak dlugo to sie stac :( interi uzywam z 3 lata male przejscia mialem ale w sumie jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Ja uzywam konta swojego operatora i nie narzekam bo jest naprawde wypas ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 moze ktos zna do nich nr tel bo szukam i szukam i :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...