Mimi Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Czy ktoś może mi doradzić czy kupić nagrywarkę tej marki - jeśli nie to dlaczego? - Dziękuję za podpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 odp jest na http://www.cdrinfo.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 jako ze Sony jest bd firma nagrywarka tez powinna byc dobra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Sony jak i Philips wymyśla zabezpieczenia płyt CD przed kopiowaniem.........więc logicznie rozumując ( i w praktyce ) okazuje się, że na tej nagrywarce nie przegrasz duzej ilosci nowych gier.........wszystkie zabezpieczone Safediscem, Safediscem 2, Safediscem 2.51 i nowszym ! Nie polecam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 zgadzam sie z wofkiem, ale jezeli chodzi o jakosc, to nie mozna im nic zarzucic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja bym nie kupil!!! :!: 1.nie mozna robic overburningu 2.slaba korekcja bledow 3.wolno nagrywaja w porownaniu z innymi firmami 4.ZAWSZE JEST TEAC!!!!!!! i to tej firmy radzilbym ci kupic nagrywarke! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 4.ZAWSZE JEST TEAC!!!!!!! i to tej firmy radzilbym ci kupic nagrywarke! no z tym tesh sie zgodze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 4.ZAWSZE JEST TEAC!!!!!!! i to tej firmy radzilbym ci kupic nagrywarke! no z tym tesh sie zgodze :D A z innymi uwagami sie nie zgodzisz?Jesli nie to dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 ja mam dvd sony.. (16x/40x) kopiuje wszystkie zabezpieczenia (jak dotad) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja mam Sony CRX185A1 32/10/40 i nie zauważyłem żadnych kłopotów z safediskiem i innymi. Może nie teoretyzujcie, i niech wypowiadają się osoby które mają ten sprzęt, a nie tylko gdzieś o nim słyszeli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 a kto tu cos mowil o kopiowaniu zabezpieczonych plytek??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 nie ja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...