Ultra Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zakupiłem R9500 Herkulesa i zaobserwowałem dziwne zjawisko w 3d mark 03 - przed odpaleniem kolejnego testu przez około sekunde mam zielony szum na monitorze, a potem wszystko leci normalnie.(przy zmianach wyświetlania w grach również) (a PC Mark 2002 się zwiesza)- Czy jest to normalne zjawisko?czy karta jest wadliwa lub ktoś coś przy niej już kręcił? Dodam, że jeszcze nic nie kręciłem i nie odblokowywałem potoków (stery od producenta). Jakby ktoś z tą samą kartą coś mi w tej sprawie napisał będę wdzięczny (będę miał podstawę do reklamacji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultra Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 exmister napisał: podobno wystarczy zmienic w biosie agp aperture size z 64mb na 128mb Dzięki - podziałało - tylko niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 exmister napisał: podobno wystarczy zmienic w biosie agp aperture size z 64mb na 128mb Dzięki - podziałało - tylko niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego? może zostało jej coś po 9500 128mb :?: a raczej 9700 :roll: (tzn.dla mnie wygląda to tak jakby ktoś "wylutował" 64mb :wink: a reszta została taka sama) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...