Skocz do zawartości
Blue

MOJA OBUDOWA

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze światło w obudowie jest za jasne ja bym tam wsadził naj więcej 2 zimne katodry a ty masz 4 i to razi po oczach :D

Nie podoba mi się duża ilość kabli w budzie. Wkońcu obudowy z akrylu muszą mieć wszystko ładnie poukładane żeby wszystko ładnie się prezentowało :D

Ja w skali szkolnej dał bym tej bydzie 4 na 6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie podoba tylko przydało by sie zrobić cały wc w obudowie tyle tam jeszcze miejsca wolnego masz że jak bys pokombinował to by wszystko ładnie weszło. no i fajnie by było żeby te katodki były jakoś zamaskowanie żeby widzieć tylko światło odbijajace siea nie takie co po oczach daje ;] ale te wiadro z tyłu szpeci przydał by siejakis klawy zbiorniczek. Mozna by cos wygrawerować tyle wolnego miejsca na plexi ;] Ale ogólnie buda fajna ale żadnych innowacyjnych rozwiązań ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadra nie będzie. Wczoraj to wieczorem na szybko poskładałem.

Porządek w budzie bede robic w poniedziałek (wtedy przydą moje CORSAIRY PC3500 CL2 i przy okazji cos pokombinuje z kablami. Chciałem zrobic WC całe w kompie ale

ad1

chłodnica się nie zmiesci

ad2

chłodnica brzydko wygląda

Jak proponujecie to rozwiazac zeby wszystko było wsrodku.

Grafika tez będzie chłodzona wodą ale czekam az przyjdzie mój r9700pro z serwisu bo mam kartę zastępczą i zbytnio nie chce sie z nią bawic

Po oczach to tak fest nie daje.

Tych kabli w budzie jest tak dużo ze niemam pomysłu jak tego się pozbyc aby było mniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz troche burdelik z kablami :)

wiadro rulez :lol:

a tak to zwykla buda z plexi, osobiscie mi nie pasuja tam katody bo wydzielaja za mocne swiatlo

juz lepiel wygladaloby gdybys mial katody UV i namalowal na budzie jakies wzorki czyms co reaguje na UV, wtedy byloby gites

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkie mody obudów a zwłaszcza "plexi - czy akrylowych" wymagają torszeczkę wiecej hmm jakby to ująć inwensji twórczej. Do "zwykłej obudowy nieprzeżroczystej wsadzisz jedna katode i wszystko jest pieknie swietnie itp... do plexi/akrylu niestety trzeba sie przyłozyc a nie poprostu powsadzac światełka i mam super obudowe bo świeci ; ) ogólnie pomysł dobry... i tak jak mówią koledzy jeżeli chcesz by to "jakoś" wyglądało zrób coś z tymi kablami ( najlepiej sproboj je umieścic w jakiejś rurce, może być też świecącej ) ... w skali 1-10 odemnie masz 5+ ; ) pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

jutro najpozniej w sobote (raczej jutro) będą nowe zdjęcia mojej obudowy rev.2.0. Troche się pobawiłem i mysle ze teraz wyglada lepiej. Sami ocenicie. :wink: Swiatła są tam gdzie były, chyba ze doradzicie jak by mogło byc zeby było lepiej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi