SpiderMAN Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Jutro lece do sklepu - doplacam 200zl i bede miala Athlona... Sluchajcie, ktore serie sa ok? Podajcie mi oznaczenia oraz rezultaty podkrecania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 AGOIA napewno, ludzie kreca te cuda z 1600+ na 2100+ spokojnie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 AGOIA zielona ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgadzam sie AGOIA. Wczoraj bylem u znajomych w sklepie i ogladam sobie procki i kazdy byl z serii AGOIA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgadzam sie AGOIA. Wczoraj bylem u znajomych w sklepie i ogladam sobie procki i kazdy byl z serii AGOIA :)No.. teraz to tak :) , ja mam niestety najstarsza serie AGKGA. Narazie probowalem 1900+ i dziala, wiecej nie dam rady ze wzgladu na pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 AGOIA najlepij zielone procki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ja mam AGOIA z 21 tygodnia 2002 roku czyli chyba 0221 ! 8) 8) 8) Polecam AXP 1600+ :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Jutro lece do sklepu - doplacam 200zl i bede miala Athlona... Sluchajcie, ktore serie sa ok? Podajcie mi oznaczenia oraz rezultaty podkrecania.Zmień sobie płyte i grafike, bo AXP sie będzie na tym męczył !!! :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 AROIA jest slabsza od AGOIA ale tez ponoc calkiem calkiem sie kreci :P i ponoc w sklepach jest dostepniejsza (AROIA) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Jutro lece do sklepu - doplacam 200zl i bede miala Athlona... Sluchajcie, ktore serie sa ok? Podajcie mi oznaczenia oraz rezultaty podkrecania. A ja mam AGOGA i jest jak nizej. Ale takiego nie znajdziesz juz bo to stara data produkcji 50 tydzien 2001. Z dziesiatek prockow jakie przejzalem wynika ze niewielka przewaga jest po stronie brazowych. Zielone przewaznie sa nieco gorsze, ale posrod brazowych tez zdarzaja sie kaly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 No i mam!!! Zapodalem Athlon XP 1600+ - seria of course AGOIA... Zobaczymy ile uda mi sie wycisnac z infineonow... hehe A propo uwag co do plyty i grafiki, to zachowajcie je na kiedy indziej... :) Tanim kosztem chcialem zwiekszyc mozliwosci swojego kompa i udalo sie. Jutro zarzuce wyniki testow po GlXS oraz Sandra... W kazdym badz razie moge zapewnic niedowiarkow o tym, ze moj GeForce256 jest znacznie szybszy od GF2MX400. Mam na to sporo dowodow... Po prostu kladzie te karte na lopatki. Dla przykladu podam wynik w 3DMarku 2001 SE na D1000 - GF256=2970 punktow, GF2MX400=2350 punktow, na tych samych sterownikach WHQL 29.41. Ja jestem zadowolony ze swojej grafiki i nie zamierzam kupowac juz nigdy NVIDII - poczekam na atak ATI... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 No i mam!!! Zapodalem Athlon XP 1600+ - seria of course AGOIA... Zobaczymy ile uda mi sie wycisnac z infineonow... hehe A propo uwag co do plyty i grafiki, to zachowajcie je na kiedy indziej... :) Tanim kosztem chcialem zwiekszyc mozliwosci swojego kompa i udalo sie. Jutro zarzuce wyniki testow po GlXS oraz Sandra... W kazdym badz razie moge zapewnic niedowiarkow o tym, ze moj GeForce256 jest znacznie szybszy od GF2MX400. Mam na to sporo dowodow... Po prostu kladzie te karte na lopatki. Dla przykladu podam wynik w 3DMarku 2001 SE na D1000 - GF256=2970 punktow, GF2MX400=2350 punktow, na tych samych sterownikach WHQL 29.41. Ja jestem zadowolony ze swojej grafiki i nie zamierzam kupowac juz nigdy NVIDII - poczekam na atak ATI... ;) Ja na swoim CLAPie i d1000@1200 (9x133) mam w 3 dmarku 2001 troszke ponad 3000 pkt a jak podkręce to spox 3200. Na mx 400 wyniki uzyskałem 2800. CALP mimo swojego wieku jest naprawde spox.. ( w koncu to legenda wśód akceleratorów :D ) A mobomam takie samo jak ty czekam na wyniki, i daj najlepiej dla porównania jak było z d 1000 i jak jest z xp 1600 + . Wyniki 3dmark, ccr, Sandra itp.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 No i mam!!! Zapodalem Athlon XP 1600+ - seria of course AGOIA... Zobaczymy ile uda mi sie wycisnac z infineonow... hehe A propo uwag co do plyty i grafiki, to zachowajcie je na kiedy indziej... :) Tanim kosztem chcialem zwiekszyc mozliwosci swojego kompa i udalo sie. Jutro zarzuce wyniki testow po GlXS oraz Sandra... W kazdym badz razie moge zapewnic niedowiarkow o tym, ze moj GeForce256 jest znacznie szybszy od GF2MX400. Mam na to sporo dowodow... Po prostu kladzie te karte na lopatki. Dla przykladu podam wynik w 3DMarku 2001 SE na D1000 - GF256=2970 punktow, GF2MX400=2350 punktow, na tych samych sterownikach WHQL 29.41. Ja jestem zadowolony ze swojej grafiki i nie zamierzam kupowac juz nigdy NVIDII - poczekam na atak ATI... ;) Ja na swoim CLAPie i d1000@1200 (9x133) mam w 3 dmarku 2001 troszke ponad 3000 pkt a jak podkręce to spox 3200. Na mx 400 wyniki uzyskałem 2800. CALP mimo swojego wieku jest naprawde spox.. ( w koncu to legenda wśód akceleratorów :D ) A mobomam takie samo jak ty czekam na wyniki, i daj najlepiej dla porównania jak było z d 1000 i jak jest z xp 1600 + . Wyniki 3dmark, ccr, Sandra itp.... Na pewno zapodam wyniki, tylko machne testy i juz... :) Sam jestem ciekawy jak to bedzie smigalo. Powinno byc OK... Na razie jestem zaskoczony pozytywnie moim zasilaczem - tylko 200W Jak mialem Durnia to po wlaczeniu musialem walic reset bo mi sie grafika nie budzila... A teraz wstaje od kopa.. :) Czary mary... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIMSOFT Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 zakrec go na ile sie da , sam jestem ciekaw wynikow na tym solteku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Bierz AGOIA zielony proc (zazwyczaj ) kumplowi chodzi na 2200+ no problem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 zakrec go na ile sie da , sam jestem ciekaw wynikow na tym solteku Najpierw musze odblokowac mnoznik... :( Niestety fsb daje rade tylko 140 - przy niej mi dyski szaleja.. :) Kurde gdyby byl dzielnik to by poszlo, mam bardzo dobre pamiatki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Jakie HDD ci szaleją? :) Barak czy inny HDD?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Jakie HDD ci szaleją? :) Barak czy inny HDD?? Seagate U8 i U4... :( Masz jakies rozwiazanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Wyniki procka nie podkreconego Inne zapodam pozniej... Bo jeszcze nie zainstalowalemwszystkich programow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...