Śmigacz Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Mam problem usunąłem z kosza różne badziewia i okazało się że je potrzebuję - jak mogę je przywrócić? POMOCY to jest bardzo dla mnie ważne> Druga sprawa to problem z wyglądem XP`ka , mianowicie chodzi mi to że nie zapamiętuje mi rozmiarów ikon i okien (np.Moje dokumenty czy panel sterowania). Za każdym razem otwiera je w swoim rozmiarze i z ikonami a nie kafelkani jak mu każe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 ontrack easy recovery lub inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Druga sprawa to problem z wyglądem XP`ka , mianowicie chodzi mi to że nie zapamiętuje mi rozmiarów ikon i okien (np.Moje dokumenty czy panel sterowania). Za każdym razem otwiera je w swoim rozmiarze i z ikonami a nie kafelkani jak mu każe.Otwierasz np. Moje Dokumenty ustawiasz kafelki czy co tam sobie życzysz, w menu wybierz narzędzia-->opcje folderów-->widok-->zastosuj do wszystkich folderów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Ile to juz razy bylo na forum :evil: SZUKAJKA nie gryzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...