dymy Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 ..nie wiem jak wy ale ja zauwazylem ze det. 29.42 maja problemy z saperem a na zakladkach do OpenGL w ustawieniach pulpitu nie wyswietlaja listbox'ow. sprawdzalem to na kilku kompach, glownie na durniach, athlonach, GF2MX400, GF4MX440 i GF4MX460. ..i przypuszczam ze na tym problemy sie nie koncza.. cya Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Wiesz, Fiat 126p też się psuje... Zmień detki i po problemie. Ja nie miałem żadnych problemów z nimi, ale teraz na 30.30 i mam Problemy z głowy. Jeszcze patche do windy/DirectX i wszystkie gry (włącznie z GTA3 i sławnym błędem w menu) mi chodzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Jest taki forum jak software i prosze go odwiedzac jak macie podobne problemy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Wlasnie! Bo to sterowniki to Hardware raczej nie jest! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Jest taki forum jak software i prosze go odwiedzac jak macie podobne problemy :( oki dolki :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Wiesz, Fiat 126p też się psuje... Zmień detki i po problemie. Ja nie miałem żadnych problemów z nimi, ale teraz na 30.30 i mam Problemy z głowy. Jeszcze patche do windy/DirectX i wszystkie gry (włącznie z GTA3 i sławnym błędem w menu) mi chodzą... ..no ale jesli dzieje sie tak na kilku kompach to jest to conajmniej dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Wiesz, Fiat 126p tez˙ sie˛ psuje... Zmien´ detki i po problemie. Ja nie mia?em z˙adnych problemów z nimi, ale teraz na 30.30 i mam Problemy z g?owy. Jeszcze patche do windy/DirectX i wszystkie gry (w?a˛cznie z GTA3 i s?awnym b?e˛dem w menu) mi chodza˛... Ja z innej beczki -ile wyciagasz w 3d Marku na swojej konfiguracji ? -czy uzywasz patcha do GTA III ? -gdzie znalezc ten patch do DirectX ? Ja mam PIII 800 256, RAM-u, GF2MX 400 64Mb i troche mi zacina na GTA III bez patcha :( Uzywam do MX-a sterow 23.11 podobnosa do niej najlepsze....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 ..nie wiem jak wy ale ja zauwazylem ze det. 29.42 maja problemy z saperem a na zakladkach do OpenGL w ustawieniach pulpitu nie wyswietlaja listbox'ow. sprawdzalem to na kilku kompach, glownie na durniach, athlonach, GF2MX400, GF4MX440 i GF4MX460. ..i przypuszczam ze na tym problemy sie nie koncza.. cya U mnie akurat detonatory 29.42 WHQL sa OK! 0 problemow, stabilne i szybkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 u mnie tez 29.42 WHQL dzialaja dobrze i nie mam takich problemow a mam win XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 przeinstaluj stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 przeinstaluj stery We wszystkich kompach na jakich to sprawdzal ??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 przeinstaluj stery We wszystkich kompach na jakich to sprawdzal ??? 8O to ja juz nie wiem niech zgra z netu z innej stronki dentki 29.42 bo powinny dzialac jak nalezy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Wiesz, Fiat 126p tez˙ sie˛ psuje... Zmien´ detki i po problemie. Ja nie mia?em z˙adnych problemów z nimi, ale teraz na 30.30 i mam Problemy z g?owy. Jeszcze patche do windy/DirectX i wszystkie gry (w?a˛cznie z GTA3 i s?awnym b?e˛dem w menu) mi chodza˛... Ja z innej beczki -ile wyciagasz w 3d Marku na swojej konfiguracji ? -czy uzywasz patcha do GTA III ? -gdzie znalezc ten patch do DirectX ? Ja mam PIII 800 256, RAM-u, GF2MX 400 64Mb i troche mi zacina na GTA III bez patcha :( Uzywam do MX-a sterow 23.11 podobnosa do niej najlepsze....? - jakieś 6900 - 7000 (ostatnio zmieniłem bios grafy z4.25.00.29.00 na 4.25.00.34.00 i chyba coś zwolniło - nie używam patcha do gta3 - można znaleźć w dziale download microsoftu, a konkretnie tu : http://download.microsoft.com/download/whi...SP1_x86_ENU.exe Uwaga - pliczek waży jakieś 3MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 u mnie tez 29.42 WHQL dzialaja dobrze i nie mam takich problemow a mam win XP ..chodzi o to ze tylko pod 98 SE. zreszta moze byl jeszcze jakis inny element laczacy te testowane kompy (?) na pewno wczesniej wgralem IE 6 pozniej DX8.1 a pozniej 4in1 4.40 noi wreszcie 29.42. przy czym po instalce kazdego z w/w dodatkow sprawdzalem czy saper buja bo chcialem wykluczyc inne ewentualnosci. no kleknol po detonatorach. pozniej lookalem na innych kompach i bylo podobnie. a kompow takich zlookalem 4. nie bede sie upieral ze to to ale troszke to dziwne i wlasnie dlatego rzucilem topic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 sam uzywam tych detek. co do list w ustawieniach opengl to nie ma problemu wystarczy uzyc strzalek gora dol i normalnie wszystko ustawisz a listy nigdy sie nie wyswietla pewnie wada detonatorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...