Skocz do zawartości
erbs

O/C Athlona XP 2400+ na ASRock K7VT4-4x i problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam big problem: mam proca z odblokowanym mnożnikiem, chciałem go postawić z synchronicznie z ramami, więc ustawiłem mnożnik na 12x166. Winda odpaliła się ale zwiesiła od razu. Po restarcie komp od razu się resetował [po odpaleniu biosa, jak miał ładowac winde]. Po odwróceniu mnożnika i fsb ponownie na 15x133, sytuacja się powtażała - okazało się że mój HDD się sformatował. Udało mi się tylko odzyskać dane z partycji w systemie NTFS. Zaznaczam że nie był to pierwszy raz [na starej zasiłce formatował mi się tylko jedna partycja]. Co jest nie tak :?: miał ktoś takiego lol'a kiedyś :?: Nie zwiększałem napięcia na vcore. Teraz boję się znów ustawić takie parametry bo szkoda mi dancyh. Pomóżcie mi.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestli ustaawiłes fsb w biosie na 166 a jamperke masz na płycie na 266 i nic nie wystartowało to chwała bogu :lol: inaczej by twoj dysk mogł powiedziec pa pa

zmien na płycie jamperka fsb na 166 !! jest koło AGP :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestli ustaawiłes fsb w biosie na 166 a jamperke masz na płycie na 266 i nic nie wystartowało to chwała bogu  :lol:  inaczej by twoj dysk mogł powiedziec pa pa  

zmien na płycie jamperka fsb na 166 !! jest koło AGP :lol:

Nie powiedział papa tylko się sformatował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...