Oven75 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 CHciałbym zagrać w w q3 z qumplami którzy są podpięci do netu ale w innej sieci lokalnej . I w tym jest kłopot że trzeba postawić serwer a ja nie mam pojęcia jak to zrobić . Normalnie proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 oj już dawno serwera nie stawiałem ale mniej więcej pamietam. Wkładasz płytke cd. Dajesz na multiplayer na dole Cretare new serwer czy cos takiego. ustawiasz tam mape, nazwe serwera itp dajesz fight. i juz masz stworzony. tylko teraz problem jezeli jestes w sieci osiedlowej to nikt sie z toba nie polączy iestety. Musisz miec sdi albo stały swój ip. i podajesz kumplom ip i oni się łączą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Chlopskim sposobem :) Wchodzisz do q3-->multiplayer--->create. Teraz wybierz mapke jaka ma byc (potem se ja bedziesz mogl zmienic). Teraz next-->w dedicate daj internet i po sprawie. Teraz poczekasz az sie serwer "zalozy" a Ty mozesz teraz odpalic jeszcze raz q3 (bo wyjdziesz do windowsa) i znajac swoje ip sie do niego podlaczyc tak jak i Twoi koledzy. Ty bedziesz mial ping 0-5 a oni w zaleznosci od Twojego i ich lacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...