kilobajt Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Witam. Mam zamiar zaniedlugo w bloku zbudowac siec [ bez neta ] do wymiany plikow, grani itp... W tej sieci maja byc 4 koomputery i moje pytanie jest taki czy ten przelacznik wystarczy do takiego zadania: PENTAGRAM NEsT 8P ?? A moze jest jakis lepszy ktorego cena nieprzekroczy 200 PLN i zaspokoi takie niewygorowane zadanie ?? Z gory wielkie tHx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 a co za roznica... jedna firma robi pod roznymi "markami"... co bys nie wzial to i tak to samo w srodku.. jedynie co lepsze to mocniejsze zasilacze daja... do tego zwykly palm switch LG styknie w zupelnosci za niecale 100 brutto.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hts Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Planeta odradzam, polecam D-Linka 5 portowy okolo 135 zl 8 portowy 160 zl. Planet mi sie wieszal przy duzym ruchu, a D-Link chodzi od roku i nic. U mnie sprawdzil sie. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...