sickboy Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 jak wam (ci co mają) chodzi w/w zasilacz - chodzi o to czy cicho -i jak dziala funkcja automatycznej regulacji obrotów? (też w sensie hałasu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 mam taki zasilacz .. i hmmm chodzi ekstra .. cichutko .. no i regulacja obrotow dziala bdb :)) zadowolnony jestem :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 2 dni temu bawilem sie nim w sklepie :) jest cichy fakt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 huntkey jest jednak głośniejszy od enlighta czy nawet codegena. u mnie kiepsko trzyma napięcie 5V (wachania od 4,70V do 4,84V). testuję od wczoraj i dziś oddaję do sklepu. Jarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 huntkey jest jednak głośniejszy od enlighta czy nawet codegena. u mnie kiepsko trzyma napięcie 5V (wachania od 4,70V do 4,84V). testuję od wczoraj i dziś oddaję do sklepu. Jarek Chyba trafiles na jakis zwalony egzemplarz ? Mialem Codegena i Tracera, teraz mam HuntKeya i jest na 100% cichszy od nich ! Nie wiem jak w porownaniu z Enlightem, bo nie mialem Napiecia tez dobrze trzyma 5V - 4,89 - 4,97 (a mam 3 wentylki 92mm, na 5V podlaczone) 12v 11,82 - 11,86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Mam Huntkey 350 i jest to naprawde bardzo dobry zasilacz !!! Napiecia trzyma prawidłowo: 5V : 5,02 3,3V : 3,28 12V : 11,96 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...