tomcyk Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 no i mam teraz zajebisty monitorek ..ale problem sie pojawił... Pamietają wszyscy jaja z odswiezaniem w radku 8500 pod xp:):):) ?? no to mam ten własnie problem na tym monitorze tylko ze za chiny ludowe nie jestem w stanie tego usunąć ....ani ustawianiami z synch. pion/poz.spojną anie refresh fixe (ver 0.9.9.7 ) nie próbowałem jeszcze innymi softami ale nie wiem...pomózcie napiszcie co i jak ???? Prośba sie tyczy zwłaszcza użytkowników (bylych tez) tegoż radka:(:(:( ( na 100%) nie jest to monitor!!!! thx wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 ja tam ustawialem odsiwezanie w powerstripie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Spróbuj Rage3d Tweak. Jak nie zadziała to jedziemy: prawoklik na pulpicie, Właściwości, ustawienia, zaawansowane, ekrany i sprawdź czy w opcajch "Monitor" nie masz wymuszonego odświeżania 60 Hz. "Zaptaszkuj" opcję 'użyj informacji DCC jeśli nie jest zaznaczona. Jak nie zadziała to nie mam pojęcia. Update: Takie jaja mogą jeszcze się dziać, jeżeli masz włączone wyjście TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 luuddzziiieee pomocy!!!!!!! próbowałem rage3d oraz powerstripem i takie mi sie badziewie porobilo ze zreinstalowalem winde:) ( nic nie szkodzi i tak musialem to zrobić ) teraz mam czystą winde +katalisty 3.8 no i dlaej sie tak dzieje ... Paszczu w zakladce EKRANY ==>>DDC jest "nieobsługiwane" -przestało być po zabawie z rage3d i powerstripem..ale w sumie nei ma zadnej róznicy...bo dzieje sie tak jak przedtem gdy bylo obsługiwane...aa i nie mam wymuaszanego 60hz teraz siedze na 1280x1024 @85hz i dalej sie tak dzieje ekram pływa mi na kazdej rozdziałce prócz 800x600...wszystkie odswiezania i synhronizacje były sprawdzane... MYsle ze wazna rzecza jest to iż dzieje sie tak dopero gdy uruchomie jaka aplikacje---w samej windzie jest ok LUDZIE POMOCY ,BO MNIE TU SZLAG TRAFI !!!!!! Prosze pomożecie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...