Skocz do zawartości
tomcyk

ctx 17 " vs radosław 8500

Rekomendowane odpowiedzi

no i mam teraz zajebisty monitorek ..ale problem sie pojawił...

Pamietają wszyscy jaja z odswiezaniem w radku 8500 pod xp:):):) ??

no to mam ten własnie problem na tym monitorze tylko ze za chiny ludowe nie jestem w stanie tego usunąć ....ani ustawianiami z synch. pion/poz.spojną anie refresh fixe (ver 0.9.9.7 ) nie próbowałem jeszcze innymi softami ale nie wiem...pomózcie napiszcie co i jak ????

Prośba sie tyczy zwłaszcza użytkowników (bylych tez) tegoż radka:(:(:(

( na 100%) nie jest to monitor!!!!

thx wielkie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj Rage3d Tweak.

Jak nie zadziała to jedziemy: prawoklik na pulpicie, Właściwości, ustawienia, zaawansowane, ekrany i sprawdź czy w opcajch "Monitor" nie masz wymuszonego odświeżania 60 Hz. "Zaptaszkuj" opcję 'użyj informacji DCC jeśli nie jest zaznaczona.

Jak nie zadziała to nie mam pojęcia.

Update: Takie jaja mogą jeszcze się dziać, jeżeli masz włączone wyjście TV.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luuddzziiieee pomocy!!!!!!!

próbowałem rage3d oraz powerstripem i takie mi sie badziewie porobilo ze zreinstalowalem winde:) ( nic nie szkodzi i tak musialem to zrobić )

teraz mam czystą winde +katalisty 3.8 no i dlaej sie tak dzieje ...

Paszczu w zakladce EKRANY ==>>DDC jest "nieobsługiwane" -przestało być po zabawie z rage3d i powerstripem..ale w sumie nei ma zadnej róznicy...bo dzieje sie tak jak przedtem gdy bylo obsługiwane...aa i nie mam wymuaszanego 60hz

teraz siedze na 1280x1024 @85hz i dalej sie tak dzieje

ekram pływa mi na kazdej rozdziałce prócz 800x600...wszystkie odswiezania i synhronizacje były sprawdzane...

MYsle ze wazna rzecza jest to iż dzieje sie tak dopero gdy uruchomie jaka aplikacje---w samej windzie jest ok

LUDZIE POMOCY ,BO MNIE TU SZLAG TRAFI !!!!!! Prosze

pomożecie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi