Timm Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Wiecie szukam teraz radka 9500. Zastanawia mnie jedna rzecz dlaczego ludzie bija sie gdzieniegdzie po 650zl czy wiecej(a cena minimalna nadal nie osiagnieta) a na innych aukcjach rowniez daja gwarancje poprawnego dzialania 8 potokow a cena kup teraz jest nizsza... Taka sytuacja powatrza sie nie tylko na aukcji z radkami tylko z wszelkiej masci przedmiotami. Jak myslicie to pewnego rodzaju zboczenie czy cfaniaki lewymi kontami sami sobie cene podbijaja...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Wg mnie podbijają sobie ceny, jednak nie swoimi kontami a kontami znajomych :) Sam czasem podbijam koledze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Ja pamitam ososbiscie jak mailem 2 konta, to tylko 2 raza podbijalem cene ;) Teraz mam 1 konto i jest wszystko OK ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zwroc uwage ze czasami ten co sprzedaje po nizszej cenie w Kup Teraz ma 2 komentarze, albo wcale ich nie ma. Ja tam unikam super okazji jesli sprzedajacy jest niepewny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Ja też wolę kupić drożej, ale od pewnego sprzedawcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zwroc uwage ze czasami ten co sprzedaje po nizszej cenie w Kup Teraz ma 2 komentarze, albo wcale ich nie ma. Ja tam unikam super okazji jesli sprzedajacy jest niepewny. Dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Ja też wolę kupić drożej, ale od pewnego sprzedawcy.tez uznaje to zasade :D lepiej wydac 50 zl wiecej niz stracic powiedzmy 600 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 a ten co sprzedaje SS-27 (sprzedawał) ciężko powiedzieć czy to był lol a może prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 lepiej przykladowo wyda 600zł i przedmiot dostac niz wydac 500 i nic nie miec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Hehe spoko ale ja wlasnie kupuje radka 9500 i tam kup teraz od wiarygodnych sprzedawcow jest n izsze niz od mnie pewnych i to o ponad 20% gdzie niegadzie a tam w dodatku cena minimalna nie osiagnieta a ci sie dalej bija ;D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Karta karcie nierówna :) . A co do tematu , to jeszcze nigdy mnei nikt na allegro nie wyjajcał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 mnie tez nie, moze mialem szczescie... :/ nawet paczki dochodza, choc raz polecony byl rozdarty, :o na szczescie nikt nie wyjal pamieci CF :) moze nie wiedzial co to jest :/ na szczescie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Wg mnie podbijają sobie ceny, jednak nie swoimi kontami a kontami znajomych :) Sam czasem podbijam koledze :Djuz masz odpowiedz.... no comment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 powinienes wtedy zgodzic się na Escrow i go pokrywa sprzedajacy w końcu sprzedaje po promocji czyli jeszcze taniej dostał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 powinienes wtedy zgodzic się na Escrow i go pokrywa sprzedajacy w końcu sprzedaje po promocji czyli jeszcze taniej dostał :) Escrow pokrywa kupujący. Poza tym nikt się na to nie godzi, bo to nieopłacalne. Allegro trzyma pieniądze nawet ponad miesiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 powinienes wtedy zgodzic się na Escrow i go pokrywa sprzedajacy w końcu sprzedaje po promocji czyli jeszcze taniej dostał :) Escrow pokrywa kupujący. Poza tym nikt się na to nie godzi, bo to nieopłacalne. Allegro trzyma pieniądze nawet ponad miesiąc. Korzystałeś z tego. Kiedyś dostałem list z promocja Escrow, ale jak zobaczyłem ceny (w tym liscie) to bylo to calkiem drogie, a bylo to w promocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Hmm, swego czasu jak na aukcje weszły pistolety wiatrówki, to osiągały ceny nawet 2x większe niż w sklepie... Często tez udaje się sprzedać coś po cenie wyższej niż sklepowa... To chyba wyjaśnia sprawę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 2x wyzsza cena to juz troszke zboczenie,albo totalny brak wiedzy. a co do podbijania ceny mimo ze gdzies jest to samo (kup teraz)za mniej mozna wyjasnic tez tak: ktos np obserwuje aukcje od tygodnia i za mocno wczul sie w role ,wtedy poprostu musi juz kupic ten przedmiot.(musi wygrac!). ale podbijanie ceny samemu sobie to tez fakt. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 To zależy ja mieszkam na wsi i u nas nie mozna kupic wiatrowy czy radeona 9700 :) :) dlatego mozna troszke przeplacic. Albo jak kupuje sie dla qmpla to mowi sie ze tyle cos kosztuje i troche bierzemy do kieszeni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 To zależy ja mieszkam na wsi i u nas nie mozna kupic wiatrowy czy radeona 9700 :) :) dlatego mozna troszke przeplacic. Albo jak kupuje sie dla qmpla to mowi sie ze tyle cos kosztuje i troche bierzemy do kieszeni :) jak dobrze, z enie jestes moim "kumplem" :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 To zależy ja mieszkam na wsi i u nas nie mozna kupic wiatrowy czy radeona 9700 :) :) dlatego mozna troszke przeplacic. Albo jak kupuje sie dla qmpla to mowi sie ze tyle cos kosztuje i troche bierzemy do kieszeni :) Widać żeś ze wsi, chłopoku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 To zależy ja mieszkam na wsi i u nas nie mozna kupic wiatrowy czy radeona 9700 :) :) dlatego mozna troszke przeplacic. Albo jak kupuje sie dla qmpla to mowi sie ze tyle cos kosztuje i troche bierzemy do kieszeni :) jak dobrze, z enie jestes moim "kumplem" :/ Niektórych co lubie nie kantuje, ale tylko niektórych :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 To zależy ja mieszkam na wsi i u nas nie mozna kupic wiatrowy czy radeona 9700 :) :) dlatego mozna troszke przeplacic. Albo jak kupuje sie dla qmpla to mowi sie ze tyle cos kosztuje i troche bierzemy do kieszeni :) jak dobrze, z enie jestes moim "kumplem" :/ Niektórych co lubie nie kantuje, ale tylko niektórych :lol: :lol: To już wiem skąd masz nicka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 To zależy ja mieszkam na wsi i u nas nie mozna kupic wiatrowy czy radeona 9700 :) :) dlatego mozna troszke przeplacic. Albo jak kupuje sie dla qmpla to mowi sie ze tyle cos kosztuje i troche bierzemy do kieszeni :) jak dobrze, z enie jestes moim "kumplem" :/ Niektórych co lubie nie kantuje, ale tylko niektórych :lol: :lol: To już wiem skąd masz nicka... Czemu wszyscy doczepiaja sie do mojego nicka AAARRRGGGHHH!!! :? :? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 To zależy ja mieszkam na wsi i u nas nie mozna kupic wiatrowy czy radeona 9700 :) :) dlatego mozna troszke przeplacic. Albo jak kupuje sie dla qmpla to mowi sie ze tyle cos kosztuje i troche bierzemy do kieszeni :) jak dobrze, z enie jestes moim "kumplem" :/ Niektórych co lubie nie kantuje, ale tylko niektórych :lol: :lol: To już wiem skąd masz nicka... Czemu wszyscy doczepiaja sie do mojego nicka AAARRRGGGHHH!!! :? :? :lol: bo jest niesmaczny, nie zgodny z zasadami wspolzycie i obrazliwy. ode mnie bys bostal za niego bana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 To zależy ja mieszkam na wsi i u nas nie mozna kupic wiatrowy czy radeona 9700 :) :) dlatego mozna troszke przeplacic. Albo jak kupuje sie dla qmpla to mowi sie ze tyle cos kosztuje i troche bierzemy do kieszeni :) jak dobrze, z enie jestes moim "kumplem" :/ Niektórych co lubie nie kantuje, ale tylko niektórych :lol: :lol: To już wiem skąd masz nicka... Czemu wszyscy doczepiaja sie do mojego nicka AAARRRGGGHHH!!! :? :? :lol: bo jest niesmaczny, nie zgodny z zasadami wspolzycie i obrazliwy. ode mnie bys bostal za niego bana A kogo on obraża?? Sorki ale taka mi sie podoba i nie mam zamiaru z nikim się kłucić z powodu niej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 A tak poza tym to czemu całkowicie zmieniliśmy temat tego wątku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Jeżeli nick fuckera kogoś obraża, to najwyżej jego samego. A ponieważ jakoś się na niego nie skarży... Natomiast z tym cytowaniem, to przystopujcie panowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 mnie obraza, bo Twoj nick jest wulgarny, niesmaczny i wogole BEEE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 mnie obraza, bo Twoj nick jest wulgarny, niesmaczny i wogole BEEE. oj przestań już kwilić >:-/ a co do samego tematu, to nie widze w tym fakcvie nic dziwnego - taka właśnie jest specyfika aukcji i mnie sie to podoba, a jak ktos kupując cos tanio chce mieć 100% gwarancję, że towar otrzyma, to niech idzie na wyprzedaż do marketu, bo przy sprzedaży wysyłkowej element ryzyka istnieje zawsze (czytaj: PocztaPolska - mam juz za sobą kilka reklamacji) howgh! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...