Skocz do zawartości
Popixs

milion spraw w jednym tyglu :)

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra, w kwestii UV jest dobra wiadomosc - Green/Blue UV Dye-Lite jest juz gotowy.

Lada dzien pojawi sie na Allegro i w najlepszych sklepach z WC.

najlepszych sklepach czyli rozumiem, ze TYLKO U MATE :) bo innych dobrych nie ma :)

czekam na namiary na aukcje. podaj orientacyjna cene.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczą 3 osoby z jednego miasta (np. z wrocka zeby bezposrednio w sklepie kupić) i za 18zł mamy 10ml... (2 razy wiecej)

:arrow: nie ma problemu, jesli 2-3 osoby zdecyduja sie na Green UV Dye-Lite. wtedy moga zamawiac bezposrednio w np. ProLine. jesli jednak ktos chcialby kupic Blue UV Dye-Lite (np. ja chcialbym) to pozostaje tylko zakup u Lukas'a/Mate - w ProLine ten kolor nie jest dostepny (z tego co widzialem w ofercie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm...

a gdzie - poza overcooled (nie chcę ich zamęczać emajlami :D) - można dostać :

Szybkozłączka wciskana na wąż 16-17mm śr.zew gwint 3/8" (Sang-A) :?:

Nigdzie chyba ze powiedza ci gdzie kupuja i pojdziesz tam z "buta" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ja do Pana "popixs"

złapałem Cię tu bo na e'mail to można kota dostac kupiłem u Ciebie towar w sklepie internetowym (zamówienie 87) 18.01.2004 zaksięgowałem z mbanku kase 19 (poniedziałek) powinna być zaksięgowana na rachunku i do tej pory nic, cisza. Brak odpowiedzi na moje e`maile i czekam. Zestaw wc czeka w częściach na założenie bo pozostałych części nie ma są u Ciebie z moją kasą!!! 19 stycznia 2004 wysłałem do Ciebie potwierdzenie wpłaty a mamy 02.02.2004. plus po tym czasie kilka zapytań i nic. Wiem że możesz mieć poroblemy z czasem ale jak coś robisz to rób to rzetelnie. Proszę napisz mi kiedy ta przesyłka będzie zrealizowana albo zwróć kasę mi na rachunek !!!!! sory że taki temat poruszam na forum ale prosze o wybaczenie innego sposobu nie widzę, bo inny kontakt jest totalnie ignorowany przez sprzedającego.

klimax

witam, wpadam na chwile bo oczywiscie czegos/kogos potrzebuje  :wink: 

ale najpierw sie troche pochwalimy, tak wiec

- konczymy ze sprzedaza detaliczna blokow, poprostu nie dajemy rady i kosztuje nas to duzo obelg i nerwow, na polskim rynku naszym przedstawicielem bedzie mcs.pc.pl, mate zajmuje sie sprzedaza, my produkcja, bardzo trafne polaczenie, wszystkie zamowienia do dzisiaj zostana oczywiscie zrealizowane ze standartowym opoznieniem :)

-UV dye lite wlasnie do nas dotarl, nad wszystkim czuwa lukas, jestesmy w trakcie rozlewania, kolory green & blue

-mamy dzialajacy zasilacz chlodzony woda, jesli przejdzie testy beda seryjnie robione, w planach zasilacze do 500watt ( to ponownie popis mozliwosci pawcia :) )

-do konca lutego pokazemy wam nasze nowe dzieciątka nad ktorymi sie zmóżdżaliśmy ostatnimi czasy, ofkors o tym dowiecie sie pierwsi

-nasz bloki bardzo podobaja sie na zachodzie, wlasnie wysylamy partie do waterheads.dk , francja i holadnia w trakcie rozmów.

-kontroler WC (projekt pawcia i spolki) jest juz praktycznie gotowy od strony technicznej, teraz tylko musimy go jakos oprawic, jesli ktos z was zna sie na takich rzeczach lub ma kontakt z jakas firma ktora by nam go ladnie opakowala ---> mailme

-maxijet user friendly project, przerobilismy lekko mj1000, poniewaz wiemy ze duzo klopotu bylo z dopasowaniem wezy do tego cholerstwa ;), teraz pracujemy jeszcze nad przerobieniem jej na 12v, tak wiec JESLI CZYTA TO JAKIS WPRAWNY ELEKTRONIK, czy inny elektryk ;) znajacy sie na falownikach i tym podobnych ustrojstwach o ktorych my mamy dosc blade pojecie, a ci z nas ktorzy maja sa akurat zasypani studiami po pachy, prosze rowniez o kontakt na popz@wp.pl

teraz pare zalacznikow do powyzszego tekstu, zdjecia mj'ta oczywiscie maja tylko pokazac ze mozna tam wkrecic cokolwiek (akurat to bylo pod ręką :) ) preferujemy rozwiazanie na 2gim zdjeciu, poniewaz nie za bardzo widzi nam sie ograniczenie wlotu.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tylko chcę żeby ta osoba mi odpowiedziała kiedy dostanę towar. Ja się

wywiązałem z umowy a to co jest napisane na stronie nie ma zadnego przełożenia w rzeczywistości....

:twisted:

@klimax nie przesadzaj :lol: Mineły dopiero 2 tyg :lol: , poczekaj 2 miesiące jak reszta to paczke dostaniesz :lol:  :lol:  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi