GNAKED Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Dostalem bloczki :) - niewiem czy bardziej sie ciesze z bloczków czy z pudełek :) umarło CFD, niech żyje CFD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NerCo Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 heh no to gratulacje :D ja jeszzcze nie dostalem ;/ winterhunter mowil ze we wtorek wyslali pierwsze zamowienia, ktore miales zamowienie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Dostalem bloczki :) - niewiem czy bardziej sie ciesze z bloczków czy z pudełek :) umarło CFD, niech żyje CFD ? Tez sie zastanawiam co lepsze blok czy pudelko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GNAKED Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Zamówienie bylo nr 79 z 8 stycznia. Pudelka są naprawde git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Kozaczne sa :). made in Poland. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Ja też dostałem, ,,już" swoje zamówienie pudełko ładne ale pocztowcy się postarali o jego zdeformowanie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 pudelka sa super ale zawartosc jest lepsiejsza. juz 3 godziny patrze sie na uriela i pawnee :] THX Popixs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek78 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 A ja się nie doczekałem... ...miałem zamówienie nr.96... Miałem też dość czekania więc skontaktowałem się z kim trzeba i teraz czekam na odpowiedź - z opcji wybrałem zwrot kasy a towar zamówiłem na www.mcs.pc.pl - tym razem za pobraniem - tak to jest jak się człowiek raz przejedzie... Następnym razem nie idę na przelew - wolę zapłacić kilka PLN więcej niż czekać w nieskończoność... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek78 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Uwaga!!! Ten Witchhunter to naprawdę konkretny gość :D . Właśnie byłem w bankomacie i okazało się że kasa już do mnie wróciła!!! A maila wysłałem do niego w niedzielę wieczorem!!! To sie nazywa konkretne działanie :D Dzięki bardzo!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Uwaga!!! Ten Witchhunter to naprawdę konkretny gość :D . Właśnie byłem w bankomacie i okazało się że kasa już do mnie wróciła!!! A maila wysłałem do niego w niedzielę wieczorem!!! To sie nazywa konkretne działanie :D Dzięki bardzo!!! nie no spoko, staram sie... rotfl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimax Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 A moja kasa za zamówienie 87, to ma być kolejka.... klimax :?: Uwaga!!! Ten Witchhunter to naprawdę konkretny gość :D . Właśnie byłem w bankomacie i okazało się że kasa już do mnie wróciła!!! A maila wysłałem do niego w niedzielę wieczorem!!! To sie nazywa konkretne działanie :D Dzięki bardzo!!! nie no spoko, staram sie... rotfl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NerCo Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 a ja wciaz czekam na paczuszke :( ile mozna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Ludzie nazekacie :). Zrozumcie chłopaków i nie zaczynajcie znowu tekstów typu kto ile czeka na pczke :) - cierpliwosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 przepraszam wszystkich, co zalegle jest spakowane, jutro jedzie na poczte, na ktora dzisiaj nie dalem rady zdazyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 a mam rozumieć,że zmiana statusu z realizacja zamówienia na zwrot kasy przedłuża okres oczekiwania o kolejny miesiąc?zwrot miał być 19.02 a nadal nic się nie zmienia.to znaczy że poczta polska działa skuteczniej niż przelewy :lol: .3 maile 3 odpowiedzi i nadal nic. Gratulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Mam pytanie do Witch'a i Popix'a - czy to masz produkt?? ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21691454 bo ja tu wietrze scieme... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Tak to ich projekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Projekt ich ale nigdy nie widzialem tak wykonanego Pawnee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanG Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Projekt ich ale nigdy nie widzialem tak wykonanego Pawnee... to byly pierwsze sztuki CFD, ten z allegro chyba wogole pierwszy jakikolwiek (albo i nie?), kiedys dokladnie ta sztuka byla moja wlasnoscia ;) nawet te napilowanie topu :> bo na poczcie "upadl" pani i sie ukryszyl ;/ i tylko je przyrownalem. wygladem odbiegaja jak widac od terazniejszych bloczkow ;) jednak wydajnoscia nie powinny, bo niby dlaczego? ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 przepraszam wszystkich, co zalegle jest spakowane, jutro jedzie na poczte, na ktora dzisiaj nie dalem rady zdazyc... done a mam rozumieć,że zmiana statusu z realizacja zamówienia na zwrot kasy przedłuża okres oczekiwania o kolejny miesiąc?zwrot miał być 19.02 a nadal nic się nie zmienia.to znaczy że poczta polska działa skuteczniej niż przelewy .3 maile 3 odpowiedzi i nadal nic. Gratulacje. Niestety nie ja sie tym zajmuje, niemniej zostalem zapewniony, ze dzisiaj wszystko zostanie uregulowane... Projekt ich ale nigdy nie widzialem tak wykonanego Pawnee... to byly pierwsze sztuki CFD, ten z allegro chyba wogole pierwszy jakikolwiek (albo i nie) yep, dobrze gada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek78 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Uwaga!!! Ten Witchhunter to naprawdę konkretny gość :D . Właśnie byłem w bankomacie i okazało się że kasa już do mnie wróciła!!! A maila wysłałem do niego w niedzielę wieczorem!!! To sie nazywa konkretne działanie :D Dzięki bardzo!!! nie no spoko, staram sie... rotfl :lol: Chyba się nieco pospieszyłem z tymi gratulacjami - dziś byłem w banku i wziołem wyciąg z konta - okazało się że pieniądze przyszły ale ze skarbówki (nadpłata). Tak więc ja jeszcze kasy za zamówienie nr.96 nie odzyskałem. Ale z tego co widzę co ludzie piszą myślę że jednak niedługo odzyskam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 heh to jeszcze sobie poczekamy.nie pamiętam dobrze,ale chyba miałem nr.91 i...sami wiecie :evil: .co to się teraz odp...cza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Witch Popix waidomo coś kiedy bedą bloczki na mcs bo mi wlasniśnie cooler na rocku zdycha i czaje sie na bloka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1984 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Mam jedno proste pytanie do przedstawicieli mcs i cfd kiedy konkretnie powróci do sprzedarzy uriel 2 lub nukleon 2. I prosze o wyjaśnienie jak to się stało że tak dobre bloki znikneły "bezpowrotnie". Wkońcu jak długo można przenosić sprzedaż do mcs. A przecierz w między czasie można produkować nowe bloki nie martwiąc się o popyt bo z tego co się orientuję to chętnych tak szybko nie zabraknie. -- Chciałbym wkońcu złożyć WC a niechce czekać miesiąc, dwa... aż zostanie wznowiona produkcja uriela2 i nukleona2, więc kolejne pytanie które kieróje do forumowiczów jaki blok polecacie w zastępstwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Dobra wiadomość: - Dostałem bloczek Gorsza wiadomość: - Zamiast pudełka dostałem go w kopercie zawiniętego w gazetkę z MediaMarktu. Niestety pani listonoszka nie przewidziała tego, że skrzynka pocztowa z tyłu jest większa od tej z przodu, więc nawet mimo obrania go z opakowania nie udało mi się go wyjąć. Dzisiaj ma go wyciągnąć i zostawić u ochroniarzy na bramie wjazdowej. Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 no ta, to akurat moja wina. Pudelka mi sie w domu skonczyly (bloczk z reszta tez, dostales jeden z moich wlasnych, wiec moje wc tez sie troche pzresunie :/ ) a zalatwianie ich trwaloby pewnie z tydzien :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 no ta, to akurat moja wina. Pudelka mi sie w domu skonczyly (bloczk z reszta tez, dostales jeden z moich wlasnych, wiec moje wc tez sie troche pzresunie :/ ) a zalatwianie ich trwaloby pewnie z tydzien :/ OK, OK. Już go mam w ręku. Dzięki. Pozdrawiam, Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek78 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Witam. Widzę że niektóre zamówienia są realizowane. Mam jednak pytanie do Witchhuntera - kiedy zaczniecie realizować zwroty kasy? Czas leci a pieniędzy jak nie było tak nie ma. Temat jak widzę pada ale to nie znaczy że pogodzę się ze stratą pieniędzy. :evil: Mam nadzieję że nie będe musiał zbyt długo czekać na odpowiedź (a jeszcze lepiej na kase). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Ludzie przecież to jest normalnie kradzież.nie ma innej opcji jak przedpłata więc człowiek musi zdać się na łaske tych nieuczciwych ludzi,którzy albo realizują zamówienie po 2 miesiącach albo później(szczęśliwi ci co dostali po miesiącu :? ).w moim przypadku to prawdopodobnie nie otrzymam zamówienia wogóle a kasą obracają.co to ma być?!żadnych odpowiedzi mailem,żadnych innych kontaktów i na co ja czekam na to że mi oddadzą (jeżeli wogóle oddadzą) kase po 2 lub 3 miesiącach!!!to jest poprostu parodia firmy!teraz nie mam kasy ani bloczków a przez takich ******* musze czekać jeszcze miesiąc żeby coś się zmieniło.błagam niech ktoś znajomy przemówi im do rozsądku,ktoś kto ma z nimi kontakt.wszystko rozumiem,że jest bajzel i nie mają za bardzo czasu,ale w końcu nikt za darmo nic od nich nie dostaje,płacimy i to w sumie nie mało i co za to mamy?Żałuje że nie kierowałem się rozsądkiem w wybieraniu "firmy" :evil: P.S. jeszcze raz prosze niech ktoś im przypomni że są ludzie którzy zapłacili i czekają,a zwłaszcza że czekają na zwrot kasy!!! tak, jestesmy zlodziejami, do tego pijakami bo kazdy pijak to zlodziej! jesli masz wielki problem z przeczytaniem ogloszenia <h1> na pierwszej stronie, to sie nie dziwie ze potem robisz takie sceny. tak wiec dowiedz sie ze witch biega jak glupi zeby zrealizowac resztke zamowien ktore zostaly zlozone po terminie i teraz oczywiscie jest z nimi problem..... a teraz do wszystkich - NIE ZAMAWIAC NA OVERCOOLED, strona jak dziala czasem to tylko po to ze komus cos pokazujemy, nie sprzedajemy nic w detalu, zreszta sami widzicie dlaczego! pozdrawiam i zycze wam lepszego nastroju niz moj po przeczytaniu powyzszego posta. tymczasem ~Peace temat jakoś się zatrzymał a kasy jak nie było tak nie ma i nich nikt nie wyjeżdża z textem "ostygnij i czekaj cierpliwie",bo jakby nie było to jest ciężko zarobiona kasa i nie mam zamiaru czekać dłużej a czekam i nie tylko ja zresztą sporo czasu,więc teraz pytanko ile zajmuje wykonanie przelewu.wydaje mi się,że naprawde z 30 minut na kilka przelewów starczyłoby spokojnie.A tak to sobie naszą kasą chyba długi wyrównali i teraz nie mają oddać. P.S. zapewniam Cię Popixs,że niejeden pijak jest uczciwszy od ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...