marcinsz0 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 no niestety ja mam o firmie Popixsa i Witchhuntera jak najgorsze zdanie , mimo iz otrzymalem w koncu towar ktory zamowilem z tego co widze jak postepują z ludzmi to wierzyć mi sie nie chce ze cokolwiek dostalem od nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NerCo Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 hmm ja jeszcze towaru nie otrzymalem zamowienie chyba z 20 stycznia... jakies 2 tygodnietemu odpowiedzieli mi ze robia 2 wersje rezerwuaru i bedzie na dniach :) wiec czekam.... ehh tylko 2 miesiace minely ;p moze do swiat bozego narodzenia sie wyrobia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek78 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Witam. Wysłałem ostatnio maila do Witchhuntera a on przesłał go do Popixa. Niestety ten Popix jak zresztą podejrzewałem nawet nie raczył odpisać, więc wszelkie negatywne komentarze na jego temat są jak najbardziej prawdziwe - jeśli jest inaczej to może się gość w końcu osobiście pofatyguje o meila lub odpowiedź na forum. [/size]Uwaga!!! Info dla wszystkich którzy się jeszcze ze mną nie skontaktowali - Popix nas olewa bo zamówienia są na niewielkie kwoty (najczęsciej do 200zł) wiec prokuratura traktuje to jak wykroczenie. Ale jeśli wszyscy którzy nie dostali zwrotu kasy połączą swoje siły - jeden wniosek do prokuratury - to ta suma będzie już znacznie większa a wtedy Popixowi już nie będzie tak łatwo się migać, chyba że zebrał tyle kasy że stać go na adwokata albo lubi wakacje na koszt państwa. Wysyłać do mnie info o niezrealizowanych zamówieniach. Gadałem z prokuratorem który stwierdził że sprawa jest do wygrania!!! Czekam na kontakt - no chyba że Popix w końcu dorośnie do odpowiadania za swoje błędy i zwróci wszystkim kasę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NerCo Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 mam nadzieje ze nie bedziemy musieli sie z nimi sadowac bo chyba nie tedy droga, ale postraszyc zawsze mozna :P... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 gdzie i kiedy będzie można kupić Uriela 2 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 gdzie i kiedy będzie można kupić Uriela 2 ??poszukaj na allegro / gielda na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...