Skocz do zawartości
Popixs

milion spraw w jednym tyglu :)

Rekomendowane odpowiedzi

hmm ja jeszcze towaru nie otrzymalem zamowienie chyba z 20 stycznia... jakies 2 tygodnietemu odpowiedzieli mi ze robia 2 wersje rezerwuaru i bedzie na dniach :) wiec czekam.... ehh tylko 2 miesiace minely ;p moze do swiat bozego narodzenia sie wyrobia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Wysłałem ostatnio maila do Witchhuntera a on przesłał go do Popixa.

Niestety ten Popix jak zresztą podejrzewałem nawet nie raczył odpisać, więc wszelkie negatywne komentarze na jego temat są jak najbardziej prawdziwe - jeśli jest inaczej to może się gość w końcu osobiście pofatyguje o meila lub odpowiedź na forum.

[/size]Uwaga!!!

Info dla wszystkich którzy się jeszcze ze mną nie skontaktowali - Popix nas olewa bo zamówienia są na niewielkie kwoty (najczęsciej do 200zł) wiec prokuratura traktuje to jak wykroczenie.

Ale jeśli wszyscy którzy nie dostali zwrotu kasy połączą swoje siły - jeden wniosek do prokuratury - to ta suma będzie już znacznie większa a wtedy Popixowi już nie będzie tak łatwo się migać, chyba że zebrał tyle kasy że stać go na adwokata albo lubi wakacje na koszt państwa.

Wysyłać do mnie info o niezrealizowanych zamówieniach.

Gadałem z prokuratorem który stwierdził że sprawa jest do wygrania!!!

Czekam na kontakt - no chyba że Popix w końcu dorośnie do odpowiadania za swoje błędy i zwróci wszystkim kasę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi