Gregorian255 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 jaka plyte kupic do xp2500+? tak do 400pln. za podpowiedz z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChoosenOne Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Trochę mało napisałeś!!!! Wszystko zależy od tego, co chcesz mieć na płycie i co ci się przyda??? Co chcesz do niej włożyć oprócz Bartona i co ewentualnie w niedługim czasie jeszcze planujesz dokupić!!! Czy potrzebujesz FireWire, USB 2.0, Serial ATA, dobry zintegrowany dźwięk, zintegrowaną sieciówkę itp. Podaj dokładnie co potrzebujesz to ci się doradzi!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 ABIT AN7 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorian255 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 usb, dzwiek, sieciowka bylaby wsazana. ram bede wsadzal 512mb 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChoosenOne Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 To napisze tak!!! Jestem szczęśliwym posiadaczem Abita NF7-S v2.0 i szczerze ci go polecam jeżeli potrzebujesz tego wszystkiego co napisałem!!! Tylko, że kosztuje on ok 480zl, ale warto dozbierać!!! Ma bardzo dobry dźwięk SoundStorm, który jest najlepszym zintegrowanym dźwiękiem jaki jest dostępny. Sieciówka działa bez problemu. Ze stabilnością też zero problemów. Od zakupu (3 mieś) nie miałem z nim Zadnego problemu. ALE....(porada) Musisz się zaopatrzyć w dobry zasilacz (np.Chieftec 360W DF). Jak chcesz się dowiedzieć konkretnych szczegułów to pytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorian255 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Dzieki za podpowiedz. Pomysle o tej plycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...