CHECK-IT Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Ello :) Musze do jutra się zdecydować czy brać http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19963207 , HyperX A 512 400 mhz czy TwinMosy zwykle z radiatorami revolteca.!!!! Czy te geile są dobre do o/c? Wiem ze juz pewnie cos takiego bylo ale te geile to dziwne wydanie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 bardzo dobre pamieci, z tym ze za 410 ich nie kupisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 bardzo dobre pamieci, z tym ze za 410 ich nie kupisz...:arrow: testowales, uzywales je, ze tak piszesz? mialem Geil'e 2x256MB 400MHz przez pol roku w uzytkowaniu. kupilem je z mysla duzego OC. ... i co - zawiodlem sie. na obecnym konfigu wstaly jedynie na 440 MHz (220 FSB). schodzenie na mniejsze timingi to tylko marzenia. szczerze nie polecam tych Geil'ow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Tee są jakies ultra platinum to sakies lepsz?E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Tee są jakies ultra platinum to sakies lepsz?E:arrow: przecierz pisze, ze takie mialem. maja byc teoretycznie lepsze, jednak tak nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 jeden koles na tym forum ma te pamieci na 490mhz wiec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 jeden koles na tym forum ma te pamieci na 490mhz wiec...:arrow: jeden.. a wiesz ilu uzytkownikow bylo juz niezadowolonych?? ... ja wiem. wystarczy przeszukac forum za wypowiedziami kilku z nich, a potwierdza sie moje slowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tunio Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Panowie!! Za bardzo kombinujecie ja na miejscu kupujacego ram do ostrego O/C wzial Hynixy 4,3ns !! Tanie, sprawdzone i ooostro sie kreca !! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20130918 a beno21 raczej zna sie na rzeczy, sam bym je wzial ale to by sie wiazalo z wymiana procka i pamieci, bo niestety juz ponad 2330mhz staje sie nie stabilny a napiecie max 1,75V:( A co do Geili nie sa tak wypasione jak sie mowi ale z drugiej strony nie sa az tak bardzo kijowe. Na pewno lepsze od kingstonow i twinmosow, co prawda nie wiele ale zawsze troche lepsze... Moje chodza na 424mhz przy 5-3-3-2 co az tak zlym wynikiem nie jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Panowie!! elixiry 4,3ns !! Hynixy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 polecam hynix'y, chociaz moja plyta niestety nie pozwala im sie rozpedzic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...