Skocz do zawartości
CHECK-IT

Geil Twinmos Czy HyperX?!

Rekomendowane odpowiedzi

Ello :) Musze do jutra się zdecydować czy brać http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19963207 , HyperX A 512 400 mhz czy TwinMosy zwykle z radiatorami revolteca.!!!! Czy te geile są dobre do o/c? Wiem ze juz pewnie cos takiego bylo ale te geile to dziwne wydanie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo dobre pamieci, z tym ze za 410 ich nie kupisz...

:arrow: testowales, uzywales je, ze tak piszesz?

mialem Geil'e 2x256MB 400MHz przez pol roku w uzytkowaniu. kupilem je z mysla duzego OC. ... i co - zawiodlem sie. na obecnym konfigu wstaly jedynie na 440 MHz (220 FSB). schodzenie na mniejsze timingi to tylko marzenia. szczerze nie polecam tych Geil'ow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie!! Za bardzo kombinujecie ja na miejscu kupujacego ram do ostrego O/C wzial Hynixy 4,3ns !!

Tanie, sprawdzone i ooostro sie kreca !!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20130918

a beno21 raczej zna sie na rzeczy, sam bym je wzial ale to by sie wiazalo z wymiana procka i pamieci, bo niestety juz ponad 2330mhz staje sie nie stabilny a napiecie max 1,75V:(

A co do Geili nie sa tak wypasione jak sie mowi ale z drugiej strony nie sa az tak bardzo kijowe. Na pewno lepsze od kingstonow i twinmosow, co prawda nie wiele ale zawsze troche lepsze... Moje chodza na 424mhz przy 5-3-3-2 co az tak zlym wynikiem nie jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi