Tobiasz Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Mam R9700 PRO FIC'a no i wraz z grafa byly tylko stery :( sa jakies progzy do wyswietlania temperatury itp. ?? inne firmy dawaja takie rzeczy na plycie z grafa a FIC sie nie postaral :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 sa jakies progzy do wyswietlania temperatury itp. ??( wdg.mnie.to.rzeczywiscie.glupie.pytanie!.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 ale jaki progz jest najlepszy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 ale jaki progz jest najlepszy ?? a.jest.wogole.progs.do.mierzenia.temp.grafy? chyba.da.sie.tylko.to.zrobic.na.grafach.gdzie.jest.wbudowany.miernik.tempy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 myslalem ze wszytskie nowe karty maja te glupie mierniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 myslalem ze wszytskie nowe karty maja te glupie miernikia jednak nie... szczerze powiedziawszy to od dawien dawna nie widzialem na karcie czujnika... nie jestem nawet pewien czy i taki hercules na swoich flagowych radkach to montuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 myslalem ze wszytskie nowe karty maja te glupie miernikia jednak nie... szczerze powiedziawszy to od dawien dawna nie widzialem na karcie czujnika... nie jestem nawet pewien czy i taki hercules na swoich flagowych radkach to montuje... W Radkach XT są - do korzystania z funkcji ATI OverRide. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 A ja polecam Aerogate II :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...