przeciwnik Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Panowie poradzcie mi jak mam to zrobić? Składam kumplowi kompa na EPOX 8RDA+ rev 2.1 i jest problem. przy wkładaniu karty grafiki zawadza kondensator z mobo. karta to MSI 4600 AGP X 4 gdyby karta była krótsza o 5 milimetrów to nie było by problemu. jak myślicie można go jakoś odgiąć ? dodam że ma krótkie nóżki i jest dość sztywny. ( boje się go ułamać) może są jakieś inne sposoby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 podgrzej go jakos i wyginaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 szuszarką czy inaczej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 nie wiem wlasnie jak to zrobic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...