wolfi99 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Witam :D W poniedzialek odbieram sprzecik, i bede instalowal xp-ka. 1. Mozecie mi powiedziec, czy przy instalacji windy tak by pozniej xp widzial dysk jako sata, musze zainstalowac stery z raidem ? (tak wnioskuje z wypowiedzi na forum). 2. Czy sa juz nowsze sterowniki do sata, niz te na plycie (jesli tak to prosze o linka)? 3. Pamiatki beda w dualu Infineona - cl 3, jesli ktos je posiada to prosze o podanie najlepszych tymingow przy fsb 250Mgh i P2.4c. 4. Lepiej samemu ustawiac (podkrecac) w biosie, czy zostawic to "ineligencji" (ustawienia F1, street .... itd - PAT)? Z gory dzieki za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfi99 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Rozumiem, ze nie ma nikt AI7, jesli tak to prosze o podpowiedzi odnosnie instalacji dysku sata na plytach z chipsetem 865pe, no i moze pamiatek - jak wykrecacie ramy, ktore maja standart cl3? I jeszcze jedno, podkrecac samodzielnie czy zdac sie na PAT-a (czytaj "inteligetny" soft plyty)? Pozdrawiam PS. Birkut - czy na gg mozemy porozmawiac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 1. bedzie spokojnie widzial 2. nie wiem czy sa nowsze - nie szukalem, intel.com napewno bedzie odpowiedz 3. sam sprawdzisz timingi 4. samemu najlepiej ale to sporo ci zajmie 5. nie ma pata jesli nie wykorzystasz bugow w biosie Ekhm... postaram sie abys napewno to zobaczyl... wiec, moj nick pisze sie: berkut jak nie pamietasz nick'a to sugeruje uzywac ctrl c i ctrl v.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfi99 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Wierkie sorki berkut! (klaniam sie unizenie i mam nadzieje ze sie nie obraziles)) Dzieki za odpowiedzi, ale 1 i 5 adn. nie kapuje - mam instalowac rajdowskie stery czy nie? bugow?? (a co to jest?) Od poniedzialku bede toczyl boje, jesli nie masz nic przeciwko to wole pytac cie na gg (wysylam na email w tweaku) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...