berkut Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Chwilowo robie tylko kaskade i chlodzenie Szymka, do tego jeszcze swoja mala zabawke-tajemnice (pozniej pokaze) Jestem o 1 projekt do przodu bo skonczylem robic silnik odrzutowy, teraz go przetestowac musze, jak zadziala to zaczne rozwijac ten projekt (wieksza wersja, potem odbieranie mocy na wale i na koncu gokart) A co nastepne... time will tell :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 no wlasnie podziel sie co tam jeszcze kombinujesz w garazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 berkut jakie byś mi polecił chłodzenie na kartę graficzną w rozsądnej cenie. Bo ja jakoś nie mogę się zdecydować, a z twoim zdaniem bardzo się liczę. A nie chcę zakładać nowego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Ja osobiscie lubie radiatory z procesorow na grafach, uzywam Volcano 7+ na fx'ie... malo modowania, raptem wiertarka z wiertlem 5.5mm i nakretka + sroba i kropelka super glue.. I doskonale chlodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 no wlasnie podziel sie co tam jeszcze kombinujesz w garazu Wyjatkowo nie lubie tego okreslenia, jak chcesz to porob takie rzeczy w garazu, wole inaczej i w innych miejscach to robic... Robione recznie nie znaczy "<span style="color:red;">[ciach!]</span>owo" i "po polsku"... A to ze nie mam stalego czegos tylko wiecznie cos robie to juz moja sprawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 troche off topic , czym sie zajmujesz jak nie zajmujesz sie komputerami i wszystkim co z tm zwiazane?nie chcesz nie odpowiadaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 tez moglbym ustawic 500/1000 ale przy mojej konfiguracji nijak nie zblizylbym sie do wyniku berkuta szczegolnie ze moge uzywac tylko sterow od 52.16 ktore to mja duzo nizsze wyniki od 44.03 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 jak juz bede sie bawil w 2k3 to mozemy sie poscigac ]:- ) dziadek nv30 zmierzy sie z wnuczkiem nv35 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 lookalem w 3dmarku 2k3 na nie kreconym procku (2.4c) i fx'ie @ 550/1180 mialem rowno 5600 ptk na starym zasyfionym windowsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Berkut mozesz powiedziec co sie stalo z twoja platforma na AMD , bo albo cos przespalem albo masz 2 kompy bo widze ze jedziesz na intelu. Jaki jest dokladny twoj obecny konfig lacznie z modami ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...