fetorman Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 No ładnie coraz wiecej wynikow ;) Dalej panowie nie wstydzic sie pokazcie co tam macie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 dokladnie! :) jeszcze Maxtor by sie przydal i jakies inne! pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Dlaczego jeżeli ktoś przedstawia porównania HDD to zawsze podaje WD JB i Baraqude IV (technike z przed 2 lat) Widze, że tendencyjność jest obecna wszędzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Dlaczego jeżeli ktoś przedstawia porównania HDD to zawsze podaje WD JB i Baraqude IV (technike z przed 2 lat) Widze, że tendencyjność jest obecna wszędzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Dlaczego jeżeli ktoś przedstawia porównania HDD to zawsze podaje WD JB i Baraqude IV (technike z przed 2 lat) Widze, że tendencyjność jest obecna wszędzie o co ci chodz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Chodzi mi o te testy z benchmarka Dlaczego zatem na podanej stronie w dziale produkt roku 2003 na HDD króluje Barqa VII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Chodzi mi o te testy z benchmarka Dlaczego zatem na podanej stronie w dziale produkt roku 2003 na HDD króluje Barqa VII przecierz to ludzie wybierali lol :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 ej no, tylko dwa dyski na forum? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ludzie wybrali Baraqude VII a w testach prezentuje się Baraqude IV dlaczego? Czyżby komuś było nie w smak z osiągami VII? Tu ta tendencyjność Bo można domniemywa, że barqa VII wypadła gorzej i dlatego się jej nie umieszcza, lub co bardziej prawdopodobne wypadła najlepiej ale lepiej tego nie pokazywać bo ludzie zaprzestaną kupować WD-eki itp. (a przecież jest ich jeszcze tyle na stanie magazynu). Obczajcie to!!!!!!! Dlaczego tak trudno o testy wydajności Barqu-i VII 80 GB 2 MB cache z innymi dyskami tej klasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 A ma ktos ten dysiorek bo jest bardzo intersujacy http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5805&sid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 w tej samej cenie jest Hitachi ktory jest wydajniejszy i cichszy, pomimo ze ma 2 mb cache... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 w tej samej cenie jest Hitachi ktory jest wydajniejszy i cichszy, pomimo ze ma 2 mb cache...Hitachi, czyli IBM. Już wcześniej proponowałem mu jakiegoś IBM/Hitachi z seri 180GXP. Są troszke droższe, ale mają 8Mb cache i są bardzo wydajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 mi chodzi o nowe Hitachi, nie 180GXP.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 ja moge zrobic test baracudy VII w hdtach ale 120gb i z 8mb cache...aha tylko nie mam gdzie screena wrzucic. Jezeli ktos by mogl wrzucic mojego screena na swoj serwer byl bym wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Oto moje wyniki ( po latach :D ) WDC 80 GB 8mb cache : Buffered read : 72 MB/s Sequential read : 56 MB/s Random Read : 8MB/s Buffered write : 64MB/s Sequential write : 51MB/s Random write : 16MB/s Average access time : 6ms PZDR4aLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...