Działo Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Nie moge skonczyc pierwszego zadania poniewaz kiedy próbuje coś przyspawac lub niekiedy odciac dostaje w glowe bledem od windowsa :( co moge zrobic? WinXP z SP1 reszta to co na dole widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 nrmalka w tej grze. musisz savowac i probowac az do skutku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 a ja mam pytanko do limuzyny, w dwoch pierwszych projektach nie mam skonczone opcji monitor i zauwazylem ze na koncu polewaczki cos wystaje do gory jakby celownik, jak to zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 probowaliscie juz patcha 1.03? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Dobra ludki juz wiem jak przejsc 3 misje ! :D Gdy mamy juz wszystko, zakladamy fotel pasazera i wtedy jest cacy. Proponuje go nie sprzedawac po wymontowaniu, bo niedosc , ze dosc drogi to dostarczenie zajmuje 1 dzien i mozna sie nie wyrobic. 4 misja jest niezla, ale nie zdradzam, sami zobaczcie :D:D Ja gram już4 raz tąmisje 3 i nic z tego ;/ Zrobiłem 2 projekt: zrobiłem "klatke" pod przedni błotnik, bocczne płytaki, zamontowałem te 3 silniczki zrobiłem te 3 "skrzydła", zamontowałem 2 fotele, skrzynie, i co dalej?? Napisz mi na maila krok po kroku microfon19@o2.pl dzięi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris1988 Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Czy ktoś przeszedł 6 misje (kosiarka) według 2 projektu (tego z odkurzaczem) ?? Bo ja za nic nie moge tego skonczyc, chociaż robie chyba wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 microfon19 : juz dawnoooo nie gralem, ale z tego co pamietam, to byl jakis myk z blacha wycieta z klapy tylnej. Musisz ja przyspawac zpowrotem, czy cos w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 wie ktos jak ukonczyc 6 autko? robie wszystko ladnie cacy i dziala.. ze wszystkich projektow.. a i tak po 7 dniach wyskakuje ze nieskonczone :| p.s. uzywam patcha 1.03 i gra mi sie przestala wywalac przy 5 autku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 dobra.. z 6 sobie poradzilem... ale nad 7 autkiem juz siedze ze 3 h i brak mi sil... moze ktos wie cos na ten temat albo ma save jak to autko jest zlozone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maho10 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 sluchajcie probowalem zrobic 2 projekt karetki problem z ciezarkami na tych opuszczanych rurkach da sie zamontowac tylko trzeba manualnie przeciagac myszka mozna dodatkowo zrobic w starym miejcu!! jednak pisze mi ze mam wszystko zaliczone ale nie ma napisu ze skonczylem dlatego tutaj stoje wszystrko jest gotowe nie wie moze ktos co jest nie tak? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 prubuj dalej.... ja do tego doszedlem.. musisz z tylu dodac same najciezsze ciezarki.. zalozyc silnik, siedzenia.. i pamietaj o zlozeniu przodu autka.. a ja nadal walcze z 7 car i dOOpa blada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 heh tez mam cos takiego a ze dwa rzy wogole mi do windy wyszlo :) i koniec a czasem wychodzi z bledem jakims dziwnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 może mi ktoś powiedzieć coś o wymaganiach tej gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 :idea: Najwidoczniej panowie nie wiecie, ale jest patch do tej gry:patch 1.03. jak link nie działa to zapraszam na oficjalną stronę www.invictus.hu . Ja wiem, że jest patch, ale nie wiem czy rozwiązuje problem wieszania się gry :roll: Dzisiaj wieczorem(późnym) sprawdzę i powiem jakby ktoś nie zrobił tego wcześniej. A jak ktoś zrobi to niech napisze czy likwiduje ten problem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 szkoda ze ani jedn oani drugie nie dziala przynajmniej u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 pewnie zawsze jak blad wyskakuje, to nasiskales w czesciach do robienia prawa strzalke ... mam racje ?? Jesli tak to poprostu z niej nie korzystaj. Naciskaj lewa :D taka moja solucja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Zainstalowałem grę, zainstalowałem patcha, zrobiłem dwa wozy (bronco i copera) i nic :!: Wczeniej jak grałem to przy pierwszym już się wieszało. Dzisiaj jeszcze pogram to potwierdzę czy wszystko dalej będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 ale jak go sciagnac ? skoro nei dzialaj te co podales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Jak nie działa jak działa. Zrobiłem już kolejny wóz :P Link do patcha, który podałem jest z tej strony, którą też podałem. A wiec te dwa linki prowadzą do tego samego patcha :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 no to ja nei wiem u mnie nei dziala strona moze i by sei zaladowala ale za tydzien a plik wyskakuje kienko pobierania i idzie tak tragicznei ze albo zrywa polanczenei albo sam jes zrywam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Jeżeli nie idzie Ci patch z oficjalnej strony to spróbuj na www.GamersHell.com . Tam jest większość oficjalnych patchy, a może raczej i wszystkie. p.s. jak ściągniesz i uruchomisz to napisz czy u Ciebie działa. ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 sciagnac jzu sciagnolem poszlo nawet z tamtych wczesniejszych linkow i to nawet ladnei nei wiem czego wczesniej nei dzialalo nie dlugo zainstaluje to powiem co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Właśnie skończyłem całą grę. Ani jednego błędu podczas grania :D Denerwuje to, że tego patcha powinni wypuścić z pół roku temu jak gra była nowością :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 A ja mam pytanie - warto w to zagrać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 tak naprawde fajna giera mzoe samo budowanie nie przypomina prawdziwego i jest sporo uproszczone ale naprawde sprawia frajde no i potem mozesz jezdzic tym co zbudowales ! :] co do grafy to mi sie podoba nie jest to szczyt XXI w. ale daje rade, no i muzyka tez super jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuffFAN Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Siema. Ja mam problem juz w 1 samochodzie, wszystko wiem jak zrobic, rozebrac prawie cały wóz, przerobic, klatke zbódowac itp itd, ale nie potrafie wsatiwc nowych amortyzatorów heavy duty... jakoś tak. Poprostu wogule nie moge ich zamontowac obojetnie co bym nie odkrecił w jakiej kolejności to nic nie daje. Cały czas pisze ze nie moge bo cos tam... pomuszcie bo ga naprawde fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...