REC_DJ Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Jest tu: http://www.huntkey.pl/index.php?database&t...zydatne%20linki właśnie miałem taki zamiar dac dokładnie tego linka tutaj... ale że strona niechciała mi się załadować uznałęm że już nieistnieje "akurat na tej stronie" pomiar poboru mocy od zasilacza przez komponenty... i w sumie nadal niedziała : / "Niemożna znależć serwera" ... ciekawe dlaczego? ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Najlepsza zasiłka ATX PC Power & Coolning 510 :D (ok 1100PLN) Nr 2 Antec z serii TP (TC) To do extremów :D Dla mniej wymagających Enermaxy (b. ciche) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 ;);) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 yotomeczek: enermaxy dla potrtzebujacych innej mocy... bo nawet pcpc nie da tyle 12V co enermax :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Niemniej te modele, które, wy, pmp i yotomeczek podaliście są najczęściej wymieniane na forumie xtremesystems.org ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 hehe i czego to dowodzi ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Cześć.wszuscy zachwalacie tego Chieftec 360W PFC ATX czy on nadaje się do "oc" ,oczywiscie nie ekstremalnego,czy pociagnie lekko podkręcony sprzet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 swiezy test zasilek na http://www6.tomshardware.com/howto/20040122/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Najlepsza zasiłka ATX PC Power & Coolning 510 :D (ok 1100PLN) Nr 2 Antec z serii TP (TC) To do extremów :D Dla mniej wymagających Enermaxy (b. ciche) ;) power& cooling? hehe a co powecie na nowego antka? http://www.teschke.de/heatpipes/News/compo...om/phantom.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 a gdzie Ty widzisz nowego antka ? i czemu śmiejesz się z PCPC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 hehe i czego to dowodzi ? :) Tego, że te zasilacze są godne uwagi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 hehe i czego to dowodzi ? :) Tego, że te zasilacze są godne uwagi :D CPC tez jest bardzo czesto poruszane na forum, idac tokiem Twojego myslenia: czy jest warte uwagi (w aspekcie o/c oczywiscie) :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 pmp bez urazy nikt sie nie smieje z power%colling. tylko mi bardziej sie podoba ten antek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 pmp bez urazy nikt sie nie smieje z power%colling. tylko mi bardziej sie podoba ten antek Czy to tylko ja straciłem wzrok i nie widzę ŻADNEGO nowego antec'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 w jednej z moich wypowiedzi masz link do zasilki antec phantom. [ pierwszy raz go widze wiec dla mnie jest nowy dla was moze nie ale i tak mi sie podoba] ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flix Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 A co sądzicie panowie o tej zasiłce TAGAN TG380-U01. Znalazłem ją tu http://angela.pl Bo te 22A na +12V jest całkiem zachęcające. No i ta cena :) Bo juz prawie zdecydowałem sie na Chieftec'a 420 a tu takie cudo. No i co sądzice o tym sklepie? Brał juz ktoś coś z tamtąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 no no interesujace. ma ktos ta zasilke?. sam musze kupic zasilacz ale nie w ciemno. wole sprawdzony. ktos wie cos o tej zasilce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 flix,djswistak.... szukać, było. djświstak: a gdzie ty masz tam napisane ze to antec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 A co sądzicie panowie o tej zasiłce TAGAN TG380-U01. Znalazłem ją tu http://angela.pl Bo te 22A na +12V jest całkiem zachęcające. No i ta cena :) Bo juz prawie zdecydowałem sie na Chieftec'a 420 a tu takie cudo. No i co sądzice o tym sklepie? Brał juz ktoś coś z tamtąd? tu jest jakas recka tagan z tego co pamietam tagana robi chyba fsp ale nie jestem pewien kiedys była jaka recka na toms hardware ale słabszych i chyba tam był jakis tagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 A co sądzicie panowie o tej zasiłce TAGAN TG380-U01. Znalazłem ją tu http://angela.pl Bo te 22A na +12V jest całkiem zachęcające. No i ta cena :) Bo juz prawie zdecydowałem sie na Chieftec'a 420 a tu takie cudo. No i co sądzice o tym sklepie? Brał juz ktoś coś z tamtąd? tu jest jakas recka tagan z tego co pamietam tagana robi chyba fsp ale nie jestem pewien kiedys była jaka recka na toms hardware ale słabszych i chyba tam był jakis tagan Może jeszcze testy po chińsku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 a od czego babelfish ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 flix,djswistak.... szukać, było. djświstak: a gdzie ty masz tam napisane ze to antec ? a stad kolego: http://www.overclockers.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Widziałem źródło ale skąd niby wiadomo że to Antec ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 stary nie wiem .pisalo tak na www.overclockers.pl i dam byl link do zr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flix Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Tangan = >"Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów" pozatym na tym teście co wyżej podany link, to jest napisane, że ten zasilacz nie ma wtyczki AUX -4pin, a w specyfikacji na angela.pl , że ma :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Tangan = >"Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów" pozatym na tym teście co wyżej podany link, to jest napisane, że ten zasilacz nie ma wtyczki AUX -4pin, a w specyfikacji na angela.pl , że ma :? on sie nazywa TAGAN anie TANGAN looknij tu moze sie dowiesz ale napewno ma 4 pinowe. http://www.dark-tweaker.com/tagan-tg480.htm MA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 A co sądzicie panowie o tej zasiłce TAGAN TG380-U01. Znalazłem ją tu http://angela.pl Bo te 22A na +12V jest całkiem zachęcające. No i ta cena :) Bo juz prawie zdecydowałem sie na Chieftec'a 420 a tu takie cudo. No i co sądzice o tym sklepie? Brał juz ktoś coś z tamtąd? Ja stamtad kupilem 2x Chieftec360DF. Musialem chwile poczekac, ale po moim upomnieniu uslyszalem ze nie mieli na stanie i juz wysylaja. Dotarla nastepnego dnia (bralem szybka paczka) czyli lacznie zajelo im to piec dni. Wplyw na to mogl miec fakt ze zamowilem troche nietypowego dnia bo 1 stycznia :]. Paczka doszla, w srodku gwarancja wszystko spoko zapakowane czyli ogolnie bez zarzutow. Za to co do Chiefteca mam troche zastrzezen bo u mnie wg Speedfana 12V ma 12,54 (nie mierzylem miernikiem) a u kumpla na wersji 420W DF 12V ma 12,62 (mierzone miernikiem z Molexa). Takie napiecie mam na konfigu: K7S5A Athlon Thorton 2200+ na 2400+ 256 DDR (jedna kosc) Gf2Ti 64MB DDr HDD Maxtor 60GB CDRW Teac 8x wiec go raczej nie przeciazam. Chyba trzeba bedzie pozyczyc miernik... Jakies opinie na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 coraz mniej podobają mi sie chiefteci :( popatrzcie na sirtec 420-302DF i 360-302DF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Cześć.wszuscy zachwalacie tego Chieftec 360W PFC ATX czy on nadaje się do "oc" ,oczywiscie nie ekstremalnego,czy pociagnie lekko podkręcony sprzet? Dzisiaj ze światem pożegnał się kolejny Chieftec 360W DF, tym razem w minimalnie podkręconnym kompie mojej siostry :lol: To by było na tyle z moich doświadczeń z tą firmą :evil: Po prostu wyłączyła komputer, i więcej się nie włączył. Co ciekawe ten shit grzał się nawet, przy wyłączonym komputerze 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 R.I.P. :( Dlatego wlasnie kupujac bude Chiefteca nie zawahalem sie ani minuty zeby ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Enermaxa EG365AX-VE - miazdzy Chiefa na calej linii. Napiecia rock stable na full load i wydaje mi sie ze ma jeszcze sporo rezerwy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...