piotrek149 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Co sądzicie oty aparcie cyfrowym z biedronki???? http://www.biedronka.pl/strony/i/14.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 ROTFL!!!! Dyskont spozywczy :D To powinno byc w "Topic smiechu" :lol: :lol: A tak na serio to jest to kiespki amatorski aparat cyfrowy. Tutaj masz jego dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Cyfrówka z Biedronki. :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 nie przesadzaj, jak na jego cenę to jest bardzo fajny. ja pstrykam tevion'em z allegro i na fotki na allegro/forum wystarcza, na wakacje pewnie też. a ten trust ma dodatkowo lampę błyskową i sprzętowe 2MPix więc nie jest źle na początek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 AMD Rulezz nie chcialbys widziec fotek robionych tym sprzetem. Wychodza jak obraz olejny, rozmazane, ciemne, a lampa to kolejny zart. Ogolnie nie ma sensu czegos takiego kupowac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 jak juz widze firmty takie jak TRUST, Media Tech, Manta Multimedia to wymiekam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Poszukaj na allegro aparatu Mercury Deluxe Cam 2.1 - cena jak na ten aparat jest bdb - sam go posiadam od ponad pół roku chyba i jedyne na co moge narzekac to to, że robi kiepskie fotki po ciemku. Chcesz sprawdzić jak wyglądają fotki tego Mercurego - zapraszam na moją WWW - dział reszta obrazków - fotki bez dat to te mercurego. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Poszukaj na allegro aparatu Mercury Deluxe Cam 2.1 - cena jak na ten aparat jest bdb - sam go posiadam od ponad pół roku chyba i jedyne na co moge narzekac to to, że robi kiepskie fotki po ciemku. Chcesz sprawdzić jak wyglądają fotki tego Mercurego - zapraszam na moją WWW - dział reszta obrazków - fotki bez dat to te mercurego. Pozdro. no zjdecia wygladaja ladnie :) ale czesto robie zdjecia po ciemku wiec musze miec w tym tez dobra jakosc wiec jak na moja kieszen kupilem za 1300zł Fuji FinePix A202 i sprawuje sie swietnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Poprostu wybryk technologii robiony tanim kosztem na zapotrzebowanie supermarketu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 a ja zapraszam na moje www, tam sąfotki robione moim cyfrakiem tylko że wieczorem i musiało być przy lampce :( w dzień by fajniej wyszły ale mi sie nie chce już wyciągać grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 AMD Rulezz -> zdjęcia zrobione aparatem Grzecha zjadają twoje fotki na śniadanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 wiem ale za 124 zeta nie mogę narzekać, do moich potrzeb jest zawalisty. kiedyś zmienię te zdjęcia na robione w dzień :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Ah Biedronka, oh Biedronka, codziennie... niskie ceny! Mega LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...