Skocz do zawartości
KIULIK

Propozycja - Plebiscyt/Ankieta Produkt Roku 2003

Czy to dobry pomysl ???  

1. 1. Czy to dobry pomysl ???

• Tak
      13
    • Nie
      2
    • Nie wiem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Mam propozycje:

Może zorganizowano by na forum plebiscyt/ankiete na Produkt Roku 2003 w kilku kategoriach ( np. płyty główne pod AMD, płyty główne pod P4, procesory, karty graficzne etc. ).

Userzy zgłosili by np. 10 propozycji do każdej kategorii i kto chciałby to by zagłosował.

I wspólnymi siłami wybralibyśmy produkty roku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie super pomysl ;) moze potem sie odsprzeda prawa do etykietek: "Produkt roku 2003 wybrany przez uzytkownikow forum TWEAK.PL" ale zrobilbym tez w tych kategoriach rozroznianie na JAKOSC oraz na CENA/JAKOSC

tylko jak to bedzie produkt roku to cena/jakosc jest praktycznie bez znaczenia bo w tym roku co wyszlo tanszego od 2000.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie super pomysl ;) moze potem sie odsprzeda prawa do etykietek: "Produkt roku 2003 wybrany przez uzytkownikow forum TWEAK.PL" ale zrobilbym tez w tych kategoriach rozroznianie na JAKOSC oraz na CENA/JAKOSC

tylko jak to bedzie produkt roku to cena/jakosc jest praktycznie bez znaczenia bo w tym roku co wyszlo tanszego od 2000.

eee przesadzasz :P pozatym wg mnie ten plebiscyt powinien pomoc w zakupach a chyba nie chodzi o to zeby np najdrosza karte graficzna uznac jako najlepsza bo to prawie oczywiste i nikomu to w kupnie nie pomoze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi