KIULIK Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Mam propozycje: Może zorganizowano by na forum plebiscyt/ankiete na Produkt Roku 2003 w kilku kategoriach ( np. płyty główne pod AMD, płyty główne pod P4, procesory, karty graficzne etc. ). Userzy zgłosili by np. 10 propozycji do każdej kategorii i kto chciałby to by zagłosował. I wspólnymi siłami wybralibyśmy produkty roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 jak dla mnie super pomysl ;) moze potem sie odsprzeda prawa do etykietek: "Produkt roku 2003 wybrany przez uzytkownikow forum TWEAK.PL" ale zrobilbym tez w tych kategoriach rozroznianie na JAKOSC oraz na CENA/JAKOSC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 No podział na kategorie Jakość i Cena/Jakość jest też bardzo dobrym pomysłem, bo wiadome jest to, że w wydajności zwyciężą przeważnie najdroższe rzeczy, a w Cena/Jakość ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 gud.ajdija 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 jak dla mnie super pomysl ;) moze potem sie odsprzeda prawa do etykietek: "Produkt roku 2003 wybrany przez uzytkownikow forum TWEAK.PL" ale zrobilbym tez w tych kategoriach rozroznianie na JAKOSC oraz na CENA/JAKOSC tylko jak to bedzie produkt roku to cena/jakosc jest praktycznie bez znaczenia bo w tym roku co wyszlo tanszego od 2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 :arrow: pomysl dobry, jednak musza znalesc sie odpowiednie osoby, ktore takie zestawienie przygotuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Wtedy możnaby było jasno stwierdzić co kupić :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 jak dla mnie super pomysl ;) moze potem sie odsprzeda prawa do etykietek: "Produkt roku 2003 wybrany przez uzytkownikow forum TWEAK.PL" ale zrobilbym tez w tych kategoriach rozroznianie na JAKOSC oraz na CENA/JAKOSC tylko jak to bedzie produkt roku to cena/jakosc jest praktycznie bez znaczenia bo w tym roku co wyszlo tanszego od 2000. eee przesadzasz :P pozatym wg mnie ten plebiscyt powinien pomoc w zakupach a chyba nie chodzi o to zeby np najdrosza karte graficzna uznac jako najlepsza bo to prawie oczywiste i nikomu to w kupnie nie pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...