macialek Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Mam ostatnio problemy z komunikacją mojego Siemensa M55 z kompem. Wyluczam wszelkie przyczyny sprzętowe, bo testoałem na innym komputerze i wszystko grało. Problem polega na tym, że SDS nie zawsze widzi telefon... Nie mam zupełnie pojęcia dlaczego. Drugi problem dotyczy Sunchronizacji z Outlookiem... Przestała działać- wyświetla się komunikat nieprawidłowa nazwa użytkownika. Nie mam pojęcia gdzie leży przyczyna, ani czasu żeby jej szukać... Jeśli ktoś doświadczył więc podobnych problemów, to będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 mi jak SDS nie wykrywal mojego s55 to zrobilem taki myk: poruszalem wtyczka przy telefone (czytaj: docisnolem) i wykrywa. poprostu czba dobrze kabel podlaczyc. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 A ja wgralem nowy soft do telefou i tez wreszce pomoglo, lol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...