XAD Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 jaki cooler polecacie w miare tani: jak nie bede krecic proca i jaki jakbym go chcial troche przetaktowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Titan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 w prawie każdej odp bedzie taki ciąg znaków: V7+ D5TB WC hehe :))))))) polecam D5TB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 ja sie zastanawialem wlasnie czy D5TB temu podola, oki jak tak to spox, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szygum Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Mam Athlona XP 2000+ i ten sam problem, ale w 4Max nie mają V 7+, może wiecie coś na temat miedzianych podkładek pod coolera?(czy coś to pomaga ?)I ostatnie zapytanko gdzie można zdobyć V 7+ bo na 4MAX ,nie mają? Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 A może zwykłe Volcano 7 ??? :) PS Mam do sprzedania ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 volcano 7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szygum Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Pod Athlona XP 2000+ to zwykły Volcano 7 to chyba za mało? Stosujecie te podkładki miedziane?(może macie jakieś doświadczenie w tym temacie?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Volcano 7+ is the best Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szygum Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Robin64 ,- a jak u Ciebie spisuje się V+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Volcano 7+ is the bestMylisz się Water Cooling the best :) gdybym miał jeszcze trochę grosza to napewno bym się pozbył tego volcano 7+ i złożył porzadne WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 jaki cooler polecacie w miare tani: jak nie bede krecic proca i jaki jakbym go chcial troche przetaktowac? Ja moge polecic tylko jedno, WC :P wcale nie jest takie drogie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Robin64 ,- a jak u Ciebie spisuje się V+? Bardzo dobrze chlodzi, nawet w trybie Low. Poza tym uzylem pasty Arctic Silver 3 i copershima. Odkrecilem oslonke wentylatora zeby mniej halasowal i jest ciszej. Nie chce Water Cooling bo Volcano 7+ mi wystarcza przy o/c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szygum Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Dzięki Robin za odpowiedź! A jakie masz temp . w te ciepłe dzionki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Dzięki Robin za odpowiedź! A jakie masz temp . w te ciepłe dzionki? Teraz mam 38*C (w trybie Mid) a jak ostro pogram to 44-46*C (w te upaly) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szygum Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Jeszcze raz dzięki za odpowiedź! To teraz mam pewność ,że wybór V7+ jest słuszny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...