Zac Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 yo mam pytanie czy admin moze ograniczyc transfer znaczy zabrac dla siebie np 50 kb a reszte zostawic na siec i jak tak to jakimi programami i jak to mozna spr bylmym wdzieczny za kazda sensowna odp pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 pewnie ze moze ;) ale jak i czym to sprawdzic to juz inna bajka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Admin moze wszytsko provider jeszcze wiecej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 admin moze przydzielac lacze dynamicznie wiec nie jestes tego sprawdzic z obecnym poziomem wiedzy sa takie niepisane zasady 1.Admin ma zawsze racje 2. Jezeli admin nie ma racji patrz punkt 1 ;) i lepiej nie doputuj sie za duzo bo jeszcze Ci porty utnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 admin to panstwo w panstwie wiec jak ci nie pasi wez sam nim zostan :) p.s. ja tak zrobilem i pretensje moge miec tylko do siebie HIHI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Szanuj Admina swego - możesz mieć gorszego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Takie odpowiedzi to chyba admini piszą... Ja mam ten sam problem, od tygodnia mój net działa jak jakieś badziewne 56k, o ile nie gorzej, ta strona otwierała mi się przez 3 minuty. Jak można takiemu lolkowi udowodnić, że mnie rżnie na transferze? To jest łącze 2 mega, a chodzi że pożal się Boże... I bez pisania tekstów w stylu "admin jest Twoim Bogiem, najlepiej mu laskę strzel", bo nie o to chodzi na tym forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Nikt tego nie wie? Pewnie się da, tylko niech ktoś napisze jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 2 mega? Chyba na 500 osób. Przetestuj www.numion.com/yourspeed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Cytat Nikt tego nie wie? Pewnie się da, tylko niech ktoś napisze jak...Snifuj sieć - łap wszystkie pakiety - będziesz wiedział co kto przesyła - a w najgorszym razie tylko ile... To powinno wystarczyć do sprawdzenia kto co/ile ciągnie. Nie bawiłem się tym długo ale jak testowałem sniffera pod linuxem to nawet ze switcha wyłapywał pakiety (co prawda tylko w jedną stronę - nie wiem dlaczego dokładnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Cytat Takie odpowiedzi to chyba admini piszą...tak - i ja mógłbym napisać taki Cytat I bez pisania tekstów w stylu "admin jest Twoim Bogiem, najlepiej mu laskę strzel", bo nie o to chodzi na tym forum... ale taka prawda jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 To może napiszesz coś na temat? Jeśli się na tym znasz...to pewnie wiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...