Skocz do zawartości
unknownn

Radek 9600 karta na poziomie???

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Sory za pytanie wiem ze jest z jategorii "co ja robie tu..."

Czaje sie na karte Radeon 9600

Chcialbym wiedziec czy to jest karta na poziomie jak sie zachowuje w nowych grach? Czy pogram sobie troche na niej?

Jako alternatywe rozwazam GF FX5600 64bit -ale chyba zostac przy radku co?

Powiedzcie cos o tym radku

Z góry dzieki:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie strasznie tu na niego najeżdżają - ale nie jest taki zły - miałem go 4 miechy (teraz w końcu uciułałem na 9700) i nie powiem złego słowa o nim - tylko że ja i tak używam tylko 800x600 (15'' Nokia ;) ) - na Athlonie 2000Xp tylko DeusEx2 działal poniżej 20 klatek/sek - ale to właściwie beta wersja byla :D .... W NFSU animka nonstop 30-40 FPS z maxymalnymi efektami (no bez blura i trails, bo nie podobały mi się :P ) 9600 ciągnął ją równo - w gierkę grałem z przyjemnością. UT2003 też przy max. detalach (oprócz cieni, bo te zawsze wyłączam) nie spadał przy największej zadymie niżej <15 FPS, średnio 35-40.... O AA raczej zapomnij, chociaż w UT trochę z nim pograłem - nie było jeszcze tragicznie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Sory za pytanie wiem ze jest z jategorii "co ja robie tu..."

Czaje sie na karte Radeon 9600

Chcialbym wiedziec czy to jest karta na poziomie jak sie zachowuje w nowych grach? Czy pogram sobie troche na niej?

Jako alternatywe rozwazam GF FX5600 64bit -ale chyba zostac przy radku co?

Powiedzcie cos o tym radku

Z góry dzieki:)

Ja tam jakbym miał wybierać to bym kupił taką kartę jaką mam :D (9500)

Bez podkręcania jest lepszy od 9600 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi