unknownn Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Witam Sory za pytanie wiem ze jest z jategorii "co ja robie tu..." Czaje sie na karte Radeon 9600 Chcialbym wiedziec czy to jest karta na poziomie jak sie zachowuje w nowych grach? Czy pogram sobie troche na niej? Jako alternatywe rozwazam GF FX5600 64bit -ale chyba zostac przy radku co? Powiedzcie cos o tym radku Z góry dzieki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 ludzie strasznie tu na niego najeżdżają - ale nie jest taki zły - miałem go 4 miechy (teraz w końcu uciułałem na 9700) i nie powiem złego słowa o nim - tylko że ja i tak używam tylko 800x600 (15'' Nokia ;) ) - na Athlonie 2000Xp tylko DeusEx2 działal poniżej 20 klatek/sek - ale to właściwie beta wersja byla :D .... W NFSU animka nonstop 30-40 FPS z maxymalnymi efektami (no bez blura i trails, bo nie podobały mi się :P ) 9600 ciągnął ją równo - w gierkę grałem z przyjemnością. UT2003 też przy max. detalach (oprócz cieni, bo te zawsze wyłączam) nie spadał przy największej zadymie niżej <15 FPS, średnio 35-40.... O AA raczej zapomnij, chociaż w UT trochę z nim pograłem - nie było jeszcze tragicznie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 to kijowo w UT2003. radek 9600 jest ok ale dużo bardziej opłacalny jest PRO, lepsze pamięci itp. a czy sobie pograsz ?? sprawdź :!: jeśli uznasz że jest ok to pograsz, jeśli nie to pograsz ale niezadowolony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Witam Sory za pytanie wiem ze jest z jategorii "co ja robie tu..." Czaje sie na karte Radeon 9600 Chcialbym wiedziec czy to jest karta na poziomie jak sie zachowuje w nowych grach? Czy pogram sobie troche na niej? Jako alternatywe rozwazam GF FX5600 64bit -ale chyba zostac przy radku co? Powiedzcie cos o tym radku Z góry dzieki:) Ja tam jakbym miał wybierać to bym kupił taką kartę jaką mam :D (9500) Bez podkręcania jest lepszy od 9600 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...