Radeon Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 sorki jesli juz bylo o czyms takim :roll: Jakis czas temu zainstalowalem sobie Win2k3 i bylem zadowolony, sterowniki zainstalowalem bez problemu. Ale pokusilo mnie zrobic formata i... system zainstalowany. ALE chce zainstalowac sterownik do grafiki a tu doopa, system wyswietla komunikat: sterownik jest bez certyfikatu. I przerywa instalacje sterownika (we wlasciwosciach grafiki nie ma zadnych opcji :? ) czysty system zainstalowane tylko pozostale stery i DirectX9 aha, ustawilem w systemie na "ignoruj" (ostrzezenie ze ma do czynienia ze sterownikami bez certyfikatu) , a on dalej swoje(czyt. nie zainstaluje) probowalem 6 roznych wersji sterow!! ma ktos jakies pomysly :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Przy komunikatach o sterowniku bez certyfikatu jest opcja "mimo to zainstaluj" (czy coś w tym stylu). Instalują się bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Przy komunikatach o sterowniku bez certyfikatu jest opcja "mimo to zainstaluj" (czy coś w tym stylu). Instalują się bez problemu. Tak dawalem na "mimo to zainstaluj" i niby wszystko ok, chce sie uruchomic ponownie , a jak juz sie uruchomi to mi walnie na wstepie komunikat : "sterownik ekranu niedziala prawidlowo lub nie zostal zainstalowany" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Nie instalowałem oryginalnych driverów ATI, mam zainstalowane Omegi i wszystko jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 wiesz ... tylko ja probowalem na omegach (3.6 3.9) i catalistach(2.4 3.8) :wink: a tu doopa :? :lol: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 BTW przyspieszanie sprzętowe i wszystkie funkcje directX masz włączone ? Z tego co pamiętam to we wlasciwosciach grafiki też nie miałem żadnych zakładek z grafiki właśnie przy wyłączonym przyspieszaniu sprzętowym (o ile mnie pamięć nie zawodzi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 o kurcze zapomnialem o przyspieszeniu sprzetowym (bylem pewiem ze to juz zrobilem :oops: ) tak wiec DZIEKI Poulo pomoglo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...