Homer Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Wielka szkoda... był jednym z niewielu wartosciowych polskich twórców. Cóż można rzec wiecej.. bedzie żył w muzyce którą pozostawił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Jedna z bardziej przykrych wiadomości ..... ostatnich dni. Szkoda jego głos był niesamowity -- DZIWNY JEST TEN SWIAT...................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 [']Szkoda człowieka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 "Kiedyś zatrzymam czas I na skrzydłach jak ptak Będę leciał co sił Tam gdzie moje sny..." iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Szkoda ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarus Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 JEdna smierc to tragedia, milion statystyka.... Czlowiek, zyl i umarl. Koniec Kropka, nie mam pojecia nad czym wy sie tutaj rozczulacie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 JEdna smierc to tragedia, milion statystyka.... Czlowiek, zyl i umarl. Koniec Kropka, nie mam pojecia nad czym wy sie tutaj rozczulacie.... Czy Ty wiesz co to jest muzyka ?? WIesz jaka muzyke tworzyl ten CZLOWIEK ? Moze to zabrzmi chamsko, ale Twoj post to buractwo w czystym wydaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 JEdna smierc to tragedia, milion statystyka.... Czlowiek, zyl i umarl. Koniec Kropka, nie mam pojecia nad czym wy sie tutaj rozczulacie.... Moze to zabrzmi chamsko, ale Twoj post to buractwo w czystym wydaniu.Dokładnie :!: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 JEdna smierc to tragedia, milion statystyka.... Czlowiek, zyl i umarl. Koniec Kropka, nie mam pojecia nad czym wy sie tutaj rozczulacie.... wybacz, ale albo jestes idiota :| albo nie wiedziales co masz napisac :| mam nadzieje ze ta 2 odp. jest poprawna :| :| :| :| peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 JEdna smierc to tragedia, milion statystyka.... Czlowiek, zyl i umarl. Koniec Kropka, nie mam pojecia nad czym wy sie tutaj rozczulacie.... ciekawe synku co bys zrobil gdyby ktos tak powiedzial jakby zmarl ktos z twojej rodziny... :evil: a Czeslaw Niemen to bardzo duzy kawalek polskiej muzyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 JEdna smierc to tragedia, milion statystyka.... Czlowiek, zyl i umarl. Koniec Kropka, nie mam pojecia nad czym wy sie tutaj rozczulacie.... ciekawe synku co bys zrobil gdyby ktos tak powiedzial jakby zmarl ktos z twojej rodziny... :evil: a Czeslaw Niemen to bardzo duzy kawalek DOBREJ i prawdziwej polskiej muzyki. IMHO taka muzyka jest ponadczasowa, przeciez nie jestem mlodzikiem, a moi rodzice rowniez jarali sie jego MUZYKA 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 szkoda , lubilem niektore jego kawalki ... chrakterystyczny glos... byle genialny ... szkoda ze tak sie stalo , coz taka kolej rzeczy ... niech spoczywa w pokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 JEdna smierc to tragedia, milion statystyka.... Czlowiek, zyl i umarl. Koniec Kropka, nie mam pojecia nad czym wy sie tutaj rozczulacie.... ciekawe synku co bys zrobil gdyby ktos tak powiedzial jakby zmarl ktos z twojej rodziny... :evil: a Czeslaw Niemen to bardzo duzy kawalek DOBREJ i prawdziwej polskiej muzyki. IMHO taka muzyka jest ponadczasowa, przeciez nie jestem mlodzikiem, a moi rodzice rowniez jarali sie jego MUZYKA 8) Dokladnie :) tez bardzo lubie Jego utwory a jestem mlody ;) wg. mnie to jeden z najwazniejszych polskich artystow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Skłamałbym gdybym powiedział, że słuchałem Jego muzyki. Ale kilka utworów miał świetnych. A dla Polskiej muzyki to był KTOŚ. ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 JEdna smierc to tragedia, milion statystyka.... Gdzie cudzyslow cwaniaku ? Madrala sie znalazla :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Heh szkoda :cry: Wielka... Najlepsza jego piosenka to Włóczęga, oryginał trwał coś około 20 minut... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Tak... szkoda. Był swoistą legendą.Legendą nadal jest i będzie. "...człowiek żyje dopóki pamięć o nim żyje..." R.I.P :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Tak... szkoda. Był swoistą legendą.Legendą nadal jest i będzie. "...człowiek żyje dopóki pamięć o nim żyje..." R.I.P :( Swiete slowa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Umarł król, niech żyje król!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Umarł król, niech żyje król!!! :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Szkoda, zostawił nam dorobek artystyczny i będzie żył w naszej pamięci... Każda śmierć jest głupia i nie potrzebna, ale czym bez niej byłby świat? Każdego z nas to spotka... R.I.P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Niech spoczywa w pokoju!! AMEN!! Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 "Dziwny jest ten świat" raczej SMUTNY JEST TEN ŚWIAT ! ['] ['] ['] ['] :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 nigdy nie przepadalem za Jego tworczoscia aczkolwiek uwazam iz jest mu nalezny szcunek dlatego nie rozumiem niektorych tu zawartych wpisow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Człowiek z niezwykłym, niepowtarzalnym głosem .R.I.P :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 wunat: niestety niektórzy nawet w obliczu nieszczęścia innych zostaną nadal kretynami. To jest smutna prawda o niektórych użytkownikach z tego topicu... Co do twórczości to właśnie zapuszczam Bema pamięci żałobny rapsod w jego wykonaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltan Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 :( :( odszedl wielki czlowiek i wielki muzyk ..."lecz ludzi dobrej woli jest wiecej" [`] [`] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Śmierć człowieka-symbolu odciśnie duże piętno na ludziach, dla których jego muzyka była czymś więcej niż składaniną tekstu i melodii. Jak wielu z nas przeżywało istotne dla siebie chwile właśnie przy niosących się w tle jego pieśniach . Pierwsze randki, pierwsze zbliżenia, śluby, wesela, przyjacielskie spotkania.... Wielka strata. Żal pozostaje, gdy takie "pomniki" kolejno odchodzą. Osiecka, Ciechowski, teraz Niemen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...