Skocz do zawartości
rob_e

ustawa

Rekomendowane odpowiedzi

słyszeliście o nowej ustawie, która przeszłą w USA i pozwala wytwórniom filmowym i fonograficznym przeszukiwać wybrane (nie tylko serwery - takze komputery zwykłych uzytkowników) komputery w sieci w poszukiwaniu filmów i mp3? W kazdym momencie mogę tez zakłócić "sieciową aktywność" takiego kompa lub co im innego do głowy przyjdzie....

nie ma wolności....

co myslicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no qrcze, to ja se zaloze ukryta partycje :D, firewall sprzetowy, router filtroojacy i mi chu*** zrobia :)

nie biore pod uwage faktu,z e za ta cene,. to bym se moogl qpic mnoooooooooooostffo oryginalnych alboomoff :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem krótko - jeśli to prawda to sobie chyba ze mnie kpią. Może niedługo bedą chodzić po każdym domu i przeszukiwać mieszkania w celu znalezienia nilicencjonowanych kopii płyt... Hihi. Uważam że jeżeli prawo na takie coś zezwoli to ja już nie wierze w żadne prawo i wtedy zaczne rozumieć Bin Ladena :D Nie mają żadnego prawa, ale to żadnego, przeszukiwać mój komputer. Jest to rzcz prywatna i poszukać to se mogą co najwyżej zwiędłych fiutków we własnych spodniach...

"Panowie! Nie bądźmy Pewexami!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słyszeliście o nowej ustawie, która przeszłą w USA i pozwala wytwórniom filmowym i fonograficznym przeszukiwać wybrane (nie tylko serwery - takze komputery zwykłych uzytkowników) komputery w sieci w poszukiwaniu filmów i mp3? W kazdym momencie mogę tez zakłócić "sieciową aktywność" takiego kompa lub co im innego do głowy przyjdzie....

nie ma wolności....

co myslicie?

Skąd takie info (jakieś źródło) bo coś chyba pokręciłeś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... skoro już o tym mowa, to założę się, że Amerykanie robią największą kasę na pirackich kopiach, a oficjalnie udają, że z tym tak bardzo walczą :evil: Ja osobiście uważam, że branie kasy za prawa autorskie to jakiś głupi wymysł :!: :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bin Laden miał i ma rację, to on jako jeden z pierwszych przejrzał na oczy i podskoczył durnowatym amerykańcom zarzygańcom

Tak _jesli_ przyjmiemy ze za atakiem stal Bin Laden.

Amerykańcy ogłosili oficjalnie że to Bin Laden za tym stoi, ale nie zdziwiłbym się, gdyby to była sprawka amerykańskiego rządu w celu wywołania wojny na bliskim wschodzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma wolności....

co myslicie?

Skąd takie info (jakieś źródło) bo coś chyba pokręciłeś :)

Radiostacja....raczej poważna stacja... ale poczekamy zobaczymy

... skoro już o tym mowa, to założę się, że Amerykanie robią największą kasę na pirackich kopiach, a oficjalnie udają, że z tym tak bardzo walczą icon_evil.gif Ja osobiście uważam, że branie kasy za prawa autorskie to jakiś głupi wymysł.

no największą kase to robią chiny (soft) i norwegia (divX)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście uważam, że branie kasy za prawa autorskie to jakiś głupi wymysł

lol Tzn ze co za darmo maja ludzie pracowac?

Po pierwsze i tak autorzy nie biorą za to kasy, tylko wytwórnie albo taki Microsoft (czyt. Bill Gate's). Po drugie nie mówię, że mają PRACOWAĆ za darmo, tylko że branie kasy za prawa autorskie to głupota - bo ani Einstein, ani Kopernik nie wzięli grosza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi