daleth Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 elou, ma ktos jakies empiryczne doswiadczenia w kreceniu imaca 400dv? pytam sie bo bym go sobie wykrecil troche ale boje sie ze trzeba by mu wtedy jakiegos wentyla dac, a tak nawet jednego wiatraczke nie mam :D komp silent tylko ten dysk, choc juz w drodze ibm na olejowych 26 czyli prawie cisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x_nerve Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Oczywiście można kręcić imaca - sam miałem kiedyś takiego o jakim piszesz.... poszukaj w googlu - stron o tym jest conajmniej kilka. Muszę Cię niestety rozczarować - sprawa jest dosyć kłopotliwa i dość mocno ryzykowna, a naprawa (wymiana płyty głównej i/lub płyty procesora) droga. BTW nigdy wie pozwoliłbym wsadzić do swojego iMac'a żadnego wiatraka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 niestety juz imaczka niemam :( teskni mi sie za nim, teraz chwilowo na piecu siedze ale szukam g4 w bdb stanie i sensownej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Postanowiłem trochę odświeżyć temat, kumpel ma maca i strasznie go zżera ciekawość o jego parametry, czy jest na imaca program w stylu CPU-Z, Riva tuner itp :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 TUTAJ coś znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Jeżeli chodzi mu o same parametry to chyba wystarczy znać model maca i google ;p Edytowane 7 Września 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...