finalcell Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 czy produkuje się jeszcze te auta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 nie i to juz od dawna :| a po co Ci to :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Finalcel, chcesz kupić nowego kadeta dla chłodnicy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Produkowane są (być może- nie jestem pewien) w Chinach , Argetynie czy Brazylii, ale trza by było potwierdzić. Ostatni znany mi w miarę nowy Kadet, to Daewoo Nexia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 w 1990 zdaje sie zamkneli produkcje kadetta jako kaddeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Update- w Angli Astra I nazywała się Kadet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 w 1990 zdaje sie zamkneli produkcje kadetta jako kaddetaNajdłużej oryginalny Kadet był produkowany do 1993- chodzi mi o wersję Cabrio. Był też kiedyś Pontiac Le Mans- czyli wersja na USA 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 jak sie nie myle to za kadetta mamy Astre.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 tak też myslałem bo zaciekawił mnie rok produkcji pewnej nagrzewnicy ze sprzedam na tweku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Finalcel, chcesz kupić nowego kadeta dla chłodnicy ??hehe typowo overclokerskie skojazenie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 mam chłodnice od autobusu w pywnicy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Update- w Angli Astra I nazywała się Kadet :) To raczej Opel Kadett nazywał się tam Vauxhall Astra - stąd nazwa Astra przeniesiona później do Opla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 W Bułgari kadet jeżdzi jako daewoo racer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 moj ojciec ma Kadetta 1.8 ztuningowanego i maxymalnie jechalismy nim 205km/h ;) przywieziony z niemiec z rajdów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 moj ojciec terz mial kadetta (life ;) ) 1.7D max 160 a wczesniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 a ja mam kadetTTa :) i zmiencie ten temat ! nie ma czegos takiego jak "kadet" :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Mój starszy miał kiedyś kadeta mark II. Silnik 1.1. Rok produkcji - 1970 :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 tak też myslałem bo zaciekawił mnie rok produkcji pewnej nagrzewnicy ze sprzedam na tweku :lol: To, że Kadettów nie produkują od lat nie ma nic do rzeczy. Przecież sprzedaż części zamiennych trwa lata po zakończeniu sprzedaży samochodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 W Bułgari kadet jeżdzi jako daewoo racer "racer" powiadasz...? 8O Fakytcznie, z niego taki (street) racer jak z kazdego innego daewoo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 ja w swoim bolidzie mam nowiotką chlodnice :D ps. kadett jest bardzo podobny od nexi ... koreance zgapili prawie wszystko - wstawili tylko swoje gów**** siliniki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 tak też myslałem bo zaciekawił mnie rok produkcji pewnej nagrzewnicy ze sprzedam na tweku :lol: :P To ,ze auta juz nie produkuja ,wcale nie znaczy ,ze nie produkuja do niego czesci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 w 1990 zdaje sie zamkneli produkcje kadetta jako kaddeta Był też kiedyś Pontiac Le Mans- czyli wersja na USA 8) ktora to wersje produkowalo... daewoo :) i sprzedawali to w usa pod marka pontiac... Pozniej malyfacelifting i nextia powstala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 ja w swoim bolidzie mam nowiotką chlodnice :D ps. kadett jest bardzo podobny od nexi ... koreance zgapili prawie wszystko - wstawili tylko swoje gów**** siliniki :D [ciach!]iana to jest Twoja wiedza nt. tychże silników... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...