phranzee Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 http://www.daniel.nofftz.net/linux/Athlon-...ving-HOWTO.html u mnie dziala wysmienicie od kilku tygodni :) efekt ten sam co przy cpuidle i podobnych. nie wymaga zadnego chodzacego softu. u mnie przy idle spadlo z 42* do 35*. mam nadzieje ze sie przyda. dajcie znac w temacie jak dziala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 dziala i to jak 8O wlaczylem powersaving i po godzinie temp ustatkowala sie na 37 stopniach. wylaczylem. w ciagu 4 minut skoczyla do 46, pozniej osiagnela 49 (mam slabo wentylowana bude). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 mowicie ze dziala :?: to i ja sproboje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 no, moze sie komus w koncu przyda ;) co do tych 35* z pierwszego postu - to jest temp przy normalnej pracy. calkiem idle to cos 32-33 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 u mnie przy normalniej pracy dużych różnic nie ma, ale przez wiekszosc czasu komp pozostawiony jest sam sobie, wiec wrzucilem sobie do rc.local :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...