whyte Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Chetnie strane sie posiadaczem takiego cacka:) Moze to nie ten dzial ale nikt innych nie odwiedza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Daruj sobie ! Po co Tobie taki szmelc ? Ani dobrze nie pograsz ani nie poszpanujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 hehe a s skąd jesteś ;) za jakieś 3 tygodnie zamienie voodoosa na radka9700 jush zamówiony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Moge sprzedac, mam taki jeden. Voodoo 3 3000 bez tv-out z takim ladnym, duzym, srebrnym radiatorem. Zaznaczam, ze tanio sie go nie pozbede bo mam do niego sentyment :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 chcialem sobie kupic zeby sie takj pobawic. Myslice ze na moim konfigy tylko ze z v3 filmy dvd beda szly plynie??? Kaeres ile chcesz za tego grata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 chcialem sobie kupic zeby sie takj pobawic. Myslice ze na moim konfigy tylko ze z v3 filmy dvd beda szly plynie??? Kaeres ile chcesz za tego grata? Wry jak mozesz mowic grat ? Ty chyba nie jestes fanem 3dfx'a ! A jak nie to sie Tobie nie nalezy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 chcialem sobie kupic zeby sie takj pobawic. Myslice ze na moim konfigy tylko ze z v3 filmy dvd beda szly plynie??? Kaeres ile chcesz za tego grata? Wry jak mozesz mowic grat ? Ty chyba nie jestes fanem 3dfx'a ! A jak nie to sie Tobie nie nalezy :P A ja sobie dziś kupiłem voodoo1 (30 zl) te karty mają coś w sobie..... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Kares ja bym nie sprzedawał... Sam ma to cudo na drugim kompie!! Powiem tak bije na głowe g2mx 400 i rive tnt 2 pro 3dFx to legenda!!! tak samo jak bys sprzedał forda mustanga tego starego... co ja mowie ten samochod sie nie starzeje tak samo jak 3dfx. Voodoo 3 Karta full wypas nigdy go nie sprzedam!! Tobie też radze tego nie robić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 o jakis milosnik starych bryczek :) A co powiesz Quest na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Karta wyglada identycznie lecz bez wyjscia tv. http://pix.allegro.pl/photos/66/6675/667587/6675871 Dasz mi za nia 300pln to ja oddam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 o jakis milosnik starych bryczek :) A co powiesz Quest na to ? hoho cudo te auto uzdrawia moje oczy.... Tylko takim się przejechac i włączyć subwofer albo nie posłuchać śpiewu silnka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 hoho cudo te auto uzdrawia moje oczy.... Tylko takim się przejechac i włączyć subwofer albo nie posłuchać śpiewu silnka 8) Ja bym sie z dresami po warszawie poscigal :) Hihi :) Albo na low-low'a przerobic i sie na swiatlach pobujac :) Kaeres to sie nazywa cena zaporowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 hyhy to ja swoją za 200 pln oddam ;PPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Kaeres to sie nazywa cena zaporowa Nie zalezy mi na jej sprzedaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Nie zalezy mi na jej sprzedaniu :) hihi :) Mnie musialo by cos trzasnac zeby sprzedac historie :) Wiec niech nikt nie liczy :) Ostrzegam nie oddam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Chetnie strane sie posiadaczem takiego cacka:) Moze to nie ten dzial ale nikt innych nie odwiedza. Na allegro sa po niecale 100 zl :) Tu nikt Tobie w dobrej cenie nie sprzeda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 hehe - nic nie bije z wygladu mojego V5 5500 Err....nie na sprzedaz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 A czy wie ktoś gdzie można kupić Voodoo3 3000 PCI. Jakieś adresy stron z giełdą czy czymś takim, na allegro nie chce kupować, a takiej nawet nie widziałem :? Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 www.allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 www.allegro.pl już tam sprawdzałem, nie ma wersji PCI, może jakieś inne adresy, oferty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 WGK ? moze znajdziesz :) Albo kup w necie gf4 mx firmy pny na pci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Raczej zależy mi na Voodoo3 , będzie do kolekcji V1 i V2 (no i taniej). A ja mieszkam w Gdyni więc do wawy będzie daleko :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...