pyza Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 witam mam wykonalem niedawno drut-mode napiecia z 1.5 V na 1.6 V..i w Biosie pokazuje mi napiecie 1.6 V ,czyli OK..ale procesor(Duron 1600) sie wcale lepiej nie podkreca..tzn wczesniej mialem go ustawionego na płycie AsRock Kt333CF na 1,56 V (poprzez zmianie w biosie- plus 6%) i chodził stabilnie na 2000 MHz. Teraz mimo ze jest wyższe napiecie nie pracuje stabilnie na płycie ECS L7S5A2 z 2000 Mhz..Myślałem ze to przez płyte główna ale jesli zmniejsze mnożnik do np 8,5 to spokojnie śmiga i jest stabilny na FSB 200,wiec probłem jest chyba z procesorem może to być przez zle wykonanie drut moda??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 a moze po zapodaniu wyzszego napiecia proc sie przegrzewa? jakie masz temp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyza Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 temperatury mam niskie ponizej 40 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyza Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 chłodzenie to FALCON ROCK 2 i on w zupełnosci stracza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami18[CK] Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 sprubuj wsadzic inny drut bo moze masz kiepski a BTW z czego go wzioles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyza Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 nie mysle ze druciki byly dobre....cienkie i miedziane...ale nie wiem z jakiego kabla ..od czego on byl...taki dlugi byl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...