stiff75 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ze wzgledu na to, ze moj temat Przyklejony: Darmowe oprogramowanie - Linkownia jest zamkniety i nie mam mozliwosci wpisania tam nic. podaje, ze od kilku dni dziala moja prosciutka stronka na temat linkow do darmowego oprogramowania www.stefe.webpark.pl zainteresowanych zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Stefe, wystarczylo napisac na PW i dokleilbym Twoj link (co niniejszym uczynilem) Topic jest zamkniety w celu uchronienia go przed zawaleniem pytaniami i innymi takimi zapychaczami. Jako zamkniety jest czytelnyi przejrzysty. Na przyszlosc wszystki ch chetnych do dodania aktualnych i faktycznie free linkow zapraszam na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 no wiem.. ale kiedys pisalem cos na PW... napisales, ze dodales programy, a nie ma ich wiec napisalem tutaj... jak chcesz skasuj ten watek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 no wiem.. ale kiedys pisalem cos na PW... napisales, ze dodales programy, a nie ma ich wiec napisalem tutaj... jak chcesz skasuj ten watek. Kurcze, sorry jezeli czegos nie dokleilem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...