Mumin1 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Gdzie moge sciągnąc program do podkrecania Celerona 700 ?? Pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 W zależności od płyty jaką posiadasz są 3 możliwośći: Jeżeli masz dobrą płytę to ten program nazywa się Bios, Jeżeli masz przeciętną płytęto ten program nazywa się zworki, Jeżeli masz kiją płytę to ten program nazywa się SoftFSB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin1 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Ja mam płytke Gigabyte GA-7VRX i Athlona 1700+ mogło byc lepiej ale nie narzekam. Toi dla kolegi ja błem tylko posredikiem w tym. Ale wielkie dzieki w jego i moim imieniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 W zależności od płyty jaką posiadasz są 3 możliwośći: Jeżeli masz dobrą płytę to ten program nazywa się Bios, Jeżeli masz przeciętną płytęto ten program nazywa się zworki, Jeżeli masz kiją płytę to ten program nazywa się SoftFSB. na lipnych plytach to i tego nie bedzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 jeszcze nie znalazłem ani jednego programu do podnoszenia FSB z windowsa do płyty gigabyte na BX. jest to tak szmatława firma że żaden program jej nie rozpoznaje, jużacorp nx bx i jakiśno-name ruszyły a gigabyte nie. tylko to durne 66/100 - cóż za wybór :!: a na FSB 100 proc się wiesza nawet na napięciu 2.2 i 2.4V :( tak samo celek 333 jak i 366. mumin1 : napisz jakie masz mobo bo możesz trafić tak kiepsko jak ja z mobo dla dziewczyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ja tam nie widzialem, zeby kiedykolwiek ten program cos ruszyl. Jak ruszac, to tylko BIOS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...