^PowerUp^ Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Na stronce ATI link do sterownika w wersji CATALYST™ 02.3 Multi-Language pod Win 98 i Radeona 9700 nie działa :( Wiecie skąd mogę zassać ten sterownik? (Musi być w wersji Multi-Language) Musze go mieć bo w ferie chciałem sprawdzić na jakich sterach wyciągne najwięcej fps'ów. :D [nazwa pliku] wme-radeon-4-13-01-9062.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 www.google.pl :!: :!: :!: wme-radeon-4-13-01-9062.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^PowerUp^ Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Dzięki paulo :D Ale to trochę dziwne bo szukałem w googlach i nie znalazłem hmm... co wpisałeś w wyszukiwarce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Wpisałem: wme-radeon-4-13-01-9062.exe :D Wynik wyszukiwania. Sterownik jest z tej ostatniej strony. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 z ciekawosci zapytam i jak ??:)) test zrobiony ? ktore wypadly najlepiej.. ja niestety nie mam za duzo czasu na takie testowanie.. moze podczas wakacji ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 No właśnie, skoro już kolega się tak męczy, prosimy o wyniczki na forum :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...